RFS Medipol Başakşehir maçı ne zaman, şifresiz mi? UEFA Avrupa Konferans Ligi!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Letonya ekibi RFS, sahasında temsilcimiz Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. Peki RFS Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

RFS Medipol Başakşehir maçı ne zaman, şifresiz mi? UEFA Avrupa Konferans Ligi!
RFS Medipol Başakşehir maçı ne zaman, şifresiz mi? UEFA Avrupa Konferans Ligi!
GİRİŞ 03.10.2022 13:36 GÜNCELLEME 03.10.2022 13:36

Kulüp tarihlerinde ilk kez Avrupa Kupalarında grup aşamasına kalan RFS, Konferans Ligi'nde temsilcimiz Medipol Başakşehir'le karşılaşacak. Son dönemin formda takımlarından Başakşehir Futbol Kulübü, Süper Lig'de ve Avrupa'daki gidişatıyla spor kamuoyunun takdirini topladı. Emre Belözoğlu öncülüğünde verimli bir sezon geçiren Boz Baykuşlar, bu kez Letonya'dan 3 puanla dönmek istiyor. Peki RFS Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Sivasspor Ballkani maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları!Sivasspor Ballkani maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları!

RFS MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN?

Letonya ekibi RFS ile temsilcimiz Medipol Başakşehir arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı, 6 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de oynanacak. Bu karşılaşmaya Skonto Stadyumu ev sahipliği yapacak. Başkent Riga'daki mekan, 8 bin 87 kişilik kapasitesiyle aynı zamanda ülkenin en büyük ikinci futbol sahası konumunda.

Emre Belözoğlu

HANGİ KANALDA?

Son Letonya şampiyonu RFS'nin Medipol Başakşehir FK ile oynayacağı kritik müsabaka TV8,5 kanalında ekrana gelecek. Ayrıca EXXEN uygulamasında da eş zamanlı maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son dakika gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilirsiniz. Diğer taraftan TV8,5 kanalının uydu ve frekans bilgileri aşağıdaki içeriğimizde yer alıyor.

TV8,5 Uydu ve Frekans Bilgileri 2022 Güncel AyarlarTV8,5 Uydu ve Frekans Bilgileri 2022 Güncel Ayarlar

A GRUBU'NDAKİ GÜNCEL PUAN DURUMU

Temsilcimiz Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'nün de yer aldığı UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu'ndaki puan tablosu şu şekilde:

Medipol Başakşehir: 6 Puan

Hearts: 3 Puan

RFS: 1 Puan

Fiorentina: 1 Puan

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL