Kameni'den olay sözler: 'Fenerbahçe'de yalnız bırakıldım'

2017'den 2019'a kadar Fenerbahçe'de forma giyen Carlos Kameni, İspanya basınına yaptığı açıklamada İstanbul'daki günlerini ve kariyer hedeflerini değerlendirdi.

Kameni'den olay sözler: 'Fenerbahçe'de yalnız bırakıldım'
Kameni'den olay sözler: 'Fenerbahçe'de yalnız bırakıldım'
GİRİŞ 02.10.2022 18:43 GÜNCELLEME 02.10.2022 18:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

                
Haber7 - Spor Servisi

18 Şubat'ta 38'inci yaşını kutlayan Carlos Kameni, futbol kariyerini Andorra'nın UE Santa Coloma ekibinde sürdürüyor.

İlerleyen yaşına karşın Kamerun'la Dünya Kupası'nda sahne almak isteyen Kameni, kariyerindeki kırılma anlarını ve Fenerbahçe'deki günlerini İspanya basınına anlattı.

Marca'ya konuşan deneyimli file bekçisi, İstanbul'daki günlerini oldukça çarpıcı bir şekilde "Yalnız bırakıldım" sözleriyle yorumladı.

COCU VE ERSUN YANAL'I HEDEF ALDI

Fenerbahçe'deki ilk sezonunda Phillip Cocu ile çalışan Carlos Kameni, 2 yıl içinde 3 farklı teknik direktör değişikliğine şahit olan isimlerden.

Erwin Koeman ve Ersun Yanal, Kamerunlu eldivenin Cocu'dan sonraki hocaları arasındaydı. 

Kameni, Cocu ve Ersun Yanal döneminde takımdan uzaklaştırıldığını ve antrenmanlarına bireysel olarak devam ettiğini şu sözlerle iddia etti:

"2017 yılında Malaga'dan Türkiye'ye geçtim. İlk yıl Fenerbahçe'de çok iyi geçmişti. Kupa finaline kadar çıkmıştık. Şampiyonluğu da 3 puanla kaçırmıştık.

İkinci yılımda hiçbir sebebi yokken beni listeye almadılar. Terk edildim. Yalnız bırakıldım. Eylül ayından Aralık ayına kadar tek başıma çalıştım. Takımdan ayrılmak istedim ama Cocu müsaade etmedi.

Yılbaşında yeni bir hoca (Ersun Yanal) geldi ve beni takımdan tamamen uzaklaştırdılar. Çok uzak bir tesiste tek başıma antrenman yaptım. Çok zordu. Bana ödeme yapmadılar. Ben de sözleşmeyi feshetmek zorunda kaldım.

İspanya'ya döndüm. Salgın başlamıştı. Takım bulmak eskisinden daha da zordu."

YILLIK KAZANCI GÜNDEM OLMUŞTU

Fenerbahçe'nin 2017'de Malaga'dan bedelsiz olarak renklerine bağladığı Carlos Kameni, 2 yıl içinde Sarı-Lacivertli formayla sadece 14 kez sahaya çıktı.

Toplam 1260 dakika sahada kaldı. O dönem basında Kamerunlu kaleciye senelik 2,2 milyon Euro verildiği iddia ediliyordu. Yani deneyimli eldivenin Türkiye'deki bir dakikası 1,746 Euro tutarındaydı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 2
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamerunlularçirkeftşt
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatında hiçbir takımdan alamadığın ücreti aldın hâlâ çamur atma derdindesin.
    Cevapla