Beşiktaş Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı kanallar! CBC Sport HD BJK FB maçını yayınlıyor mu?

Süper Lig'in 8'inci haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Peki, BJK FB maçını şifresiz veren yabancı kanallar belli oldu mu? İşte, CBC Sport HD detayı ve merak edilen son gelişmeler!

Beşiktaş Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı kanallar! CBC Sport HD BJK FB maçını yayınlıyor mu?
Beşiktaş Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı kanallar! CBC Sport HD BJK FB maçını yayınlıyor mu?
GİRİŞ 02.10.2022 12:25 GÜNCELLEME 02.10.2022 12:25

Süper Lig 2022-2023 sezonunun 8'inci hafta karşılaşmaları oynanmaya devam ediyor. Bugün Beşiktaş, sahası Vodafone Park'ta son dönemin formda takımlarından Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Peki BJK FB maçını şifresiz veren yabancı kanallar belli oldu mu? Bilindiği üzere CBC Sport HD kanalı da bazı maçları ekrana getiriyordu. Kritik müsabaka öncesinde bu kanalın günlük yayın çizelgesi de öğrenildi. İşte, Beşiktaş Fenerbahçe maçını izleme yöntemleri!

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR!

ESPN 2 Sur Latin

ESPN 4 Brazil HD

Prima Sport RO 4 HD

Sport 1 Czech HD

Sport 2 Israel HD

Sport TV3 Portugal HD

SportKlub 2 Croatia HD

SportKlub 2 Serbia HD

SportKlub 2 Slovenia

Telekanal Futbol

Tring Sport 2 HD

Ziggo Sport Kanaal 14

Ziggo Sport Select HD

Milyonlarca futbol tutkununun ekranları başında takip edeceği Beşiktaş Fenerbahçe derbisini yayın akışı çizelgesine dahil eden kanallar yukarıda yer alıyor.

BJK FB MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

40 bini aşkın futbolseverin tribünden seyredeceği BJK FB maçı, ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında ve beIN Connect uygulamasında yayınlanıyor. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son dakika gelişmelerini öğrenebilir, müsabakanın canlı anlatımını okuyabilirsiniz.

Beşiktaş A Takım antrenmanı

HAKEMLER

Volkan Bayarslan (Hakem)

Aleks Taşcıoğlu (1. Yardımcı Hakem)

Serkan Ok (2. Yardımcı Hakem)

Atilla Karaoğlan (Dördüncü Hakem)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), karşılaşmanın saha içi hakemlerini resmi internet sitesinde duyurdu. Riva'da görev alacak VAR ve AVAR hakemlerinin de önümüzdeki saatlerde açıklanması bekleniyor.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları!Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları!

MAÇ NE ZAMAN?

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki 2022-2023 sezonunun ilk müsabakası, 2 Ekim Pazar günü saat 20:00'de başlayacak. Vodafone Park'ın ev sahipliğinde organize edilecek müsabakada tüm biletler satıldı. Yani, Beşiktaş taraftarı tamamen dolu tribünlerle rakibini karşılayacak. Öte yandan maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 22 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

Fenerbahçe A Takım antrenmanı

BEŞİKTAŞ İLE FENERBAHÇE ARASINDAKİ MAÇLAR

İstanbul'un ve Türkiye'nin iki büyük takımı olarak görülen Beşiktaş ile Fenerbahçe, bugüne dek 355 maçta kozlarını paylaştı.

Beşiktaş Fenerbahçe istatistikleri (Kaynak: Anadolu Ajansı)

Bu karşılaşmaların 96'sında eşitlik bozulmazken, 126 maçı Beşiktaş; 133 müsabakayı da Fenerbahçe kazandı. Kara-Kartal, 355 maçta rakip filelere 451 gol gönderirken kalesinde 492 gol gördü.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz