Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de 8'inci haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından biri de Kayserispor'la Trabzonspor arasında oynanacak. Peki Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 29.09.2022 13:37 GÜNCELLEME 29.09.2022 13:37

Çağdaş Atan idaresinde iyi bir hava yakalayan Kayserispor, 8'inci sınavını Trabzonspor karşısında verecek. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'ndaki mücadele öncesinde biletler PassoLig sistemi üzerinden satılıyor. Her iki takım taraftarına yönelik yapılan satışa ise ilgi büyük. Peki Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları!Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları!

KAYSERİSPOR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Kayserispor Trabzonspor maçı, 1 Ekim Cumartesi günü saat 17:00'de başlıyor. Bu mücadeleye Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 24 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

Çağdaş Atan

HANGİ KANALDA?

Kayserispor ile Trabzonspor arasındaki son derece kritik müsabaka, beIN Sports HD1 kanalında ve beIN Connect uygulamasında ekrana gelecek. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmanın canlı anlatımına ve son dakika gelişmelerine ulaşabilirsiniz.

Adana Demirspor Galatasaray maçı ne zaman? PassoLig maç bilet fiyatları!Adana Demirspor Galatasaray maçı ne zaman? PassoLig maç bilet fiyatları!

PASSOLİG MAÇ BİLET FİYATLARI

Kayserispor Yönetimi, Trabzonspor'la oynayacakları mücadelenin biletlerini PassoLig sistemi üzerinden satışa sundu. Fiyatlar şu şekilde:

  • BATI BALKON: 200 TL

  • BATI ALT: 140 TL

  • DOĞU ALT: 100 TL

  • DOĞU ÜST: 90 TL

  • KUZEY ÜST: 80 TL

  • GÜNEY ALT: 80 TL

  • Misafir: 100 TL

Kayserispor taraftarına yönelik satıştaki 17 bin 324 biletin 7 bin 248'i, misafir taraftaki 1.831 biletin 875'i tükendi.

Erden Timur hangi takımı satın aldı?Erden Timur hangi takımı satın aldı?

KAYSERİSPOR İLE TRABZONSPOR ARASINDAKİ MAÇLAR

İki Süper Lig ekibi Kayserispor ile Trabzonspor bugüne dek 44 kez yeşil sahada mücadele etti. Bu maçların 8'ini Kayserispor kazanırken 26 mücadelede Bordo-Mavililer galip geldi. 10 randevuda da eşitlik bozulmadı.

Abdullah Avcı

Kayserispor, 44 maçta rakip filelere 44 gol gönderirken kalesinde 75 gol gördü. İki takım arasındaki son müsabaka 10 Mayıs'ta Türkiye Kupası'nda gerçekleşti. O dönem Hikmet Karaman'ın çalıştırdığı Kayserispor, Trabzonspor'u 4-2'lik skorla mağlup etmesini bildi.

HAKEMLER

Ümit Öztürk (Hakem)

Kemal Yılmaz (1. Yardımcı Hakem)

Ata Yıldırım (2. Yardımcı Hakem)

Burak Şeker (Dördüncü Hakem)

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz