Macaristan İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup'ta liderlik mücadelesi veren Macaristan ile İtalya, Puskas Arena'da sahne alıyor. Peki Macaristan İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Macaristan İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Macaristan İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 26.09.2022 12:38 GÜNCELLEME 26.09.2022 12:39

UEFA Uluslar Ligi'nde adım adım grup aşamasının son maçları tamamlanıyor. A Ligi 3. Grup'ta finalin en önemli adayları arasında yer alan Macaristan ile İtalya, Puskas Arena'da tarihi maça çıkacak. İtalya'nın liderliğe yükselebilmek için kazanmaktan başka çaresi yok. Macaristan'a da her türlü galibiyet veya beraberlik yetiyor. Peki, Macaristan İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Güney Kore voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Türkiye Güney Kore voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

MACARİSTAN İTALYA MAÇI NE ZAMAN?

Orta Avrupa ülkelerinden Macaristan ile İtalya arasındaki son derece kritik müsabaka, 26 Eylül Pazartesi günü saat 21:45'te oynanacak. Bu karşılaşmaya başkent Budapeşte'deki Ferenc Puskas Arena ev sahipliği yapacak. 67 bin 215 kişi kapasiteli mekanın 2023 UEFA Avrupa Ligi finalinde de kapılarını futbol tutkunlarına açacağı biliniyor. Maç esnasında kentteki hava sıcaklığının 14 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

Attila Szalai

MAÇ HANGİ KANALDA?

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup'ta günün mücadelesi olarak görülen Macaristan İtalya maçı, S Sport kanalında ve S Sport Plus uygulamasında ekrana gelecek. S Sport, televizyon platformlarında şifreli yayın yapan bir kanalken, S Sport Plus ise abonelik sistemiyle çalışan uygulamadır. Bu iki adres dışında Macaristan İtalya maçına dair son gelişmeleri TÜMSPOR sayfasından takip edebilirsiniz.

Giacomo Raspadori

HAKEMLER

Benoit Bastien (Hakem)

Hicham Zakrani (1. Yardımcı Hakem)

Aurelien Berthomieu (2. Yardımcı Hakem)

Jeremie Pignard (Dördüncü Hakem)

Benoit Millot (VAR)

Bastien Dechepy (AVAR)

UEFA, Macaristan İtalya maçında görev alacak saha içi hakemlerini ve VAR ile AVAR'ı Fransa Futbol Federasyonu'ndan (FFF) atadı.

UEFA Uluslar Ligi turnuvasının formatı: Grup birinciliği durumunda ne oluyor?UEFA Uluslar Ligi turnuvasının formatı: Grup birinciliği durumunda ne oluyor?

KAZANAN TAKIM FİNALLERE KALACAK!

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup'ta Macaristan 10 puanla 1'inci sırada, İtalya da 8 puanla 2'nci sırada bulunuyor. Macarlara her türlü galibiyet ve beraberlik yararken, İtalyanların kazanmaktan başka çaresi yok. İki ekip arasındaki ilk grup maçını İtalyanlar Barella ve Pellegrini'nin attığı gollerle 2-1 kazanmıştı. O maçta Macaristan'ın tek golünü de Mancini kendi kalesine atmıştı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz