Amedspor Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Amedspor'un yönetimi, Bursaspor'la oynayacakları maçın biletlerini satışa sundu. Peki, Amed Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Amedspor Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
Amedspor Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
GİRİŞ 24.09.2022 19:13 GÜNCELLEME 24.09.2022 19:13

TFF 2. Lig'de futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Beyaz Grup'taki iddialı ekiplerden Amedspor ile Bursaspor, Diyarbakır Stadyumu'nda sahaya inecek. On binlerce taraftarın tribünden takip etmesinin beklendiği müsabaka öncesinde nefesler tutuldu. Diğer taraftan bu mücadelenin bilet fiyatları da belli oldu. Peki, Amedspor Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

İngiltere Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi!İngiltere Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi!

AMEDSPOR BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Amedspor Bursaspor maçı, 25 Eylül Pazar günü saat 19:00'da başlayacak. 33 bin kişi kapasiteli Diyarbakır Stadyumu, bu mücadeleye ev sahipliği yapacak. Maç esnasında kentteki hava sıcaklığının 23 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

Bursaspor

HANGİ KANALDA?

Amedspor ile Bursaspor arasındaki TFF 2. Lig Beyaz Grup 6'ncı hafta karşılaşması, TRT Kurdi kanalında ekrana gelecek. Ayrıca TRT Kurdi kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak.

Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz. TRT Kurdi kanalının uydu ve frekans bilgileri de aşağıdaki içeriğimizde yer alıyor.

TRT Kurdi Uydu Ayarı ve Frekans Bilgileri 2022 (HD ve Şifresiz Yayın)TRT Kurdi Uydu Ayarı ve Frekans Bilgileri 2022 (HD ve Şifresiz Yayın)

HAKEMLER

Safa Yılmaz (Hakem)

Şenol Bektaş (1. Yardımcı Hakem)

Samet Özkul (2. Yardımcı Hakem)

Burak Kaplan (Dördüncü Hakem)

Türkiye Futbol Federasyonu, Amedspor Bursaspor maçının saha içi hakemlerini resmi internet sitesi üzerinden yayınladı.

MAÇ BİLET FİYATLARI

Amedspor Yönetimi, Bursaspor'la oynayacakları maçın biletlerini belirlenen noktalarda satışa sundu. Fiyatlar şu şekilde:

  • Kale Arkası: 20 TL

  • Doğu Maraton: 30 TL

  • Batı Kapalı: 50 TL

Biletler Amedspor Yönetiminin belirlediği noktalar üzerinden satılıyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz