İtalya İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi'nin iki güçlü ekibi İtalya ile İngiltere, Çizme'nin tarihi yapıtlarından San Siro'da sahaya iniyor. Peki İtalya İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

İtalya İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
İtalya İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 23.09.2022 16:41 GÜNCELLEME 23.09.2022 16:41

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın finalistleri İtalya ile İngiltere, AC Milan ve Inter Milan'ın evi olarak da bilinen San Siro'da sahaya iniyor. UEFA Uluslar Ligi'nde beklentileri karşılayamayan iki ülke, B Grubu'na düşme tehlikesinden kurtulabilmek için kıyasıya rekabet edecek. Bu sebeple binlerce futbol tutkunu bu müsabakanın takvimini araştırıyor. Peki, İtalya İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi!Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi!

İTALYA İNGİLTERE MAÇI NE ZAMAN?

Gecenin karşılaşması olarak görülen İtalya İngiltere maçı, 23 Eylül Cuma günü saat 21:45'te başlayacak. Bir süredir restorasyon haberleriyle gündeme gelen 80 bin 18 kişi kapasiteli San Siro, bu mücadeleye ev sahipliği yapacak. İtalyan ve İngiliz taraftarlar, tribünde kendilerine ayrılan yerden maçı takip edecek.

İngiltere Milli Takımı'ndan ilk kez davet alan Brentford'un golcüsü Ivan Toney

MAÇ HANGİ KANALDA?

İtalya ile İngiltere arasındaki son derece kritik UEFA Uluslar Ligi maçı, ülkemizde S Sport2 kanalında ve S Sport Plus uygulamasında ekrana gelecek. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek İtalya İngiltere maçına dair son gelişmeleri anında öğrenebilirsiniz.

Giacomo Raspadori

HAKEMLER

Jesus Gil Manzano (Hakem)

Diego Barbero (1. Yardımcı Hakem)

Angel Nevado (2. Yardımcı Hakem)

Isido Diaz de Mera Escuderos (Dördüncü Hakem)

Juan Martinez Munuera (VAR)

Ignacio Iglesias Villanueva (AVAR)

UEFA, İtalya İngiltere karşılaşmasının saha içi hakemleriyle VAR ve AVAR'ını İspanya Futbol Federasyonu'ndan (EFF) atadı.

Türkiye A Milli Erkek Futbol Takımı Aday Kadrosu Eylül 2022Türkiye A Milli Erkek Futbol Takımı Aday Kadrosu Eylül 2022

İLK RANDEVUDAN BERABERLİK ÇIKTI

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup'ta favori olarak gösterilen İtalya ile İngiltere, ilk maçlarını 11 Haziran'da oynamıştı. İngiltere'nin ev sahipliğinde geçen mücadelede taraflar beraberlikle sahadan ayrıldı. İtalya, Uluslar Ligi'nin 4'üncü maçında Almanlara 5-2 mağlup olurken, İngiltere de Macaristan karşısında 4-0'lık hezimete uğradı.

GARETH SOUTHGATE: "NE KADAR ZOR TAKIM OLDUKLARINI BİLİYORUZ"

İngiltere Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Gareth Southgate, İtalya deplasmanı öncesinde şöyle konuştu:

"Daha önce İtalya'yla karşılaştık. Ne kadar zor takım olduklarını biliyoruz. Son iki antrenmandan sonra bir adım ileri gidip gitmemek tamamen bize bağlı. San Siro oldukça ikonik bir mekan. Orada oynamak bizim için onur verici olacak."

Roberto Mancini

ROBERTO MANCİNİ: "DÜNYANIN EN İYİ TAKIMLARINDAN BİRİ"

İtalya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini de İngiltere karşılaşmasına dair görüşlerini şu sözlerle paylaştı:

"İngiltere dünyanın en iyi takımlarından biri. Birbirinden yetenekli isimlerle dolmuş bir takım. Özellikle hücum hatları için bunu diyebilirim. Harry Kane gibi sıra dışı bir oyuncu dışında yetenekli gençlere sahipler. Bizi zor bir maç bekliyor."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz