MAÇ ÖZETİ | Türkiye 3-3 Lüksemburg (Goller, UEFA Uluslar Ligi)

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki temsilcimiz Türkiye A Milli Futbol Takımı, Lüksemburg'la 3-3 berabere kaldı. Peki, Türkiye Lüksemburg maç özeti nasıl izlenir?

MAÇ ÖZETİ | Türkiye 3-3 Lüksemburg (Goller, UEFA Uluslar Ligi)
MAÇ ÖZETİ | Türkiye 3-3 Lüksemburg (Goller, UEFA Uluslar Ligi)
GİRİŞ 22.09.2022 23:34 GÜNCELLEME 22.09.2022 23:34

55 ülkenin yer aldığı UEFA Uluslar Ligi'nde futbol heyecanı yeniden başladı. Temsilcimiz Türkiye A Milli Erkek Futbol Takımı, grup aşamasındaki 5'inci maçında Lüksemburg'la 3-3 berabere kaldı. Konuk takımı galibiyete götüren golleri Graça, Sinani ve Rodrigues atarken, Millilerin golleri Cengiz Ünder, İsmail ve Chanot'dan (K.K.) geldi. Peki, Türkiye Lüksemburg maç özeti nasıl izlenir?

UEFA Uluslar Ligi turnuvasının formatı: Grup birinciliği durumunda ne oluyor?UEFA Uluslar Ligi turnuvasının formatı: Grup birinciliği durumunda ne oluyor?

TÜRKİYE LÜKSEMBURG MAÇ ÖZETİ NASIL İZLENİR?

Türkiye Lüksemburg maçının özeti TRT Spor YouTube kanalından izlenebilir. Bu adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Serdar Dursun ile Ozan Kabak

MAÇ NE ZAMAN?

Türkiye ile Lüksemburg arasındaki UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 5'inci karşılaşması, 22 Eylül Perşembe günü saat 21:45'te başladı. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 15 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyordu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yayınladığı son raporda, karşılaşma saatlerindeki yağış oranı yüzde 14 olarak belirlendi.

HAKEMLER

Tobias Stieler (Hakem)

Christian Gittelmann (1. Yardımcı Hakem)

Eduard Beitinger (2. Yardımcı Hakem)

Matthias Jöllenbeck (Dördüncü Hakem)

Benjamin Brand (VAR)

Marco Achmüller (AVAR)

UEFA, Türkiye Lüksemburg maçının saha içi hakemleriyle VAR ve AVAR'ını Almanya Futbol Federasyonu'ndan (DFF) atadı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ!

TÜRKİYE: Uğurcan, Zeki, Kaan Ayhan, Çağlar, Eren Elmalı, Cengiz, Orkun Kökçü, Ferdi, Kerem Aktürkoğlu, Enes, Halil Dervişoğlu.

LÜKSEMBURG: Moris, Jans, Chanot, Martins, Pinto, Sanches, Sebastien Thill, Barretro, Vincent Thill, Rodrigues, Sinani.

Gerek Türkiye gerekse Lüksemburg, sahaya çıkan ilk 11'lerini müsabakadan bir saat kadar önce sosyal medya üzerinden duyurmaktadır.

Lüksemburg Türkiye maçı (11 Haziran 2022)

MİLLİLER İLK MAÇI DEPLASMANDA KAZANMIŞTI!

Türkiye A Milli Erkek Futbol Takımımız, Lüksemburg'la bugüne dek 8 kez yeşil çimde mücadele etti. Bu maçların 7'sini kazanan Ay-Yıldızlılar, sadece 1 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Son olarak 11 Haziran 2022'de Lüksemburg'un konuğu olan Milliler, Hakan Çalhanoğlu ve Serdar Dursun'un attığı gollerle 2-0 galip gelmesini bildi. 

UEFA ULUSLAR LİGİ PUAN DURUMU

Temsilcimizin yer aldığı UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki güncel puan durumu şu şekilde:

  1. TÜRKİYE: 13 Puan

  2. Lüksemburg: 8 Puan

  3. Faroe Adaları: 5 Puan

  4. Litvanya: 1 Puan

Ay-Yıldızlıların gruptaki son randevusu olarak da bilinen Faroe Adaları müsabakasının yayın takvimi için aşağıdaki haberimizi okuyabilirsiniz.

Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi!Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi!

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz