Türkiye Tayland Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu yıl 19'uncusu düzenlenen FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'na temsilcimiz Filenin Sultanları da katılım sağladı. Sultanlar ilk maçını Tayland ile oynayacak. Peki, Türkiye Tayland maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Tayland Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Türkiye Tayland Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 24.09.2022 12:40 GÜNCELLEME 24.09.2022 13:17

Hollanda ve Polonya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'na az bir süre kaldı. EuroVolley 2021'de yarı finali gören Filenin Sultanları da turnuvada yer alırken, aday kadro da Başantrenör Giovanni Guidetti'nin talepleri doğrultusunda belirlendi. Turnuvaya B Grubu'ndan katılım sağlayan Millilerin ilk rakibi de Tayland oldu. Peki, Türkiye Tayland maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Voleybol Kadın Milli Takımı Kadrosu | Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 2022Voleybol Kadın Milli Takımı Kadrosu | Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 2022

TÜRKİYE TAYLAND MAÇI NE ZAMAN?

Daha önce Voleybol Milletler Ligi'nde de karşılaşan Türkiye ile Tayland arasındaki Dünya Voleybol Şampiyonası maçı, 24 Eylül Cumartesi günü saat 14:00'te oynanacak. Hollanda'daki Arnhem kentinde organize edilen müsabakayı Türk ve Taylandlı taraftarlar tribünden takip edecek. Karşılaşma, 21 bin 248 kişi kapasiteli GelreDome'da düzenlenecek.

Türkiye Güney Kore Kadınlar Voleybol Dünya Şampiyonası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Türkiye Güney Kore Kadınlar Voleybol Dünya Şampiyonası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

MAÇ HANGİ KANALDA?

B Grubu'nun son derece kritik müsabakaları arasında yer alan Türkiye Tayland mücadelesi, TRT Spor YILDIZ kanalında ekrana gelecek. Ayrıca TRT Spor YILDIZ kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Millilerin turnuva boyunca oynayacağı tüm karşılaşmaların aynı adresler aracılığıyla paylaşılması bekleniyor. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

ADAY KADRO

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, FIVB'in 4 yıl arayla düzenlediği Dünya Voleybol Şampiyonası'nın aday kadrosunu şu isimlerden oluşturdu:

"Simge Aköz, Cansu Özbay, Saliha Şahin, Hande Baladın, Meliha İsmailoğlu, Elif Şahin, Meryem Boz, Eda Erdem, Ayçin Akyol, Derya Cebecioğlu, Zehra Güneş, Aylin Acar, İlkin Aydın, Ebrar Karakurt"

Guidetti, İtalya'daki DHL Turnuvası'na götürdüğü ve kampa dahil ettiği oyuncuların tamamını Dünya Voleybol Şampiyonası'nda da tercih etti.

B GRUBU

TÜRKİYE

Dominik Cumhuriyeti

Tayland

Güney Kore

Hırvatistan

Polonya

MİLLİLERİN MAÇ TAKVİMİ

TÜRKİYE x Tayland (24 Eylül Cumartesi, 14:00

TÜRKİYE x Güney Kore (27 Eylül Salı, 15:00)

TÜRKİYE x Dominik Cumhuriyeti (28 Eylül Çarşamba, 18:30)

TÜRKİYE x Hırvatistan (29 Eylül Perşembe, 18:30)

TÜRKİYE x Polonya (1 Ekim Cumartesi, 21:30)

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz