MAÇ ÖZETİ | Rennes 2-2 Fenerbahçe (Goller, EXXEN YouTube, Kırmızı Kart, Penaltı, UEFA Avrupa Ligi)

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda gecenin karşılaşması Rennes ile Fenerbahçe arasında oynandı. Maç sebebiyle Fransa'ya seyahat eden Sarı-Lacivertliler, taraftarını da arkasına alarak Roazhon Park çimlerine çıktı. Temsilcimiz 2-0 geriye düştüğü maçta 2-2'lik eşitliği yakalayarak zorlu deplasmandan 1 puanla ayrılmasını bildi. Peki, Rennes Fenerbahçe maç özeti nasıl izlenir?

MAÇ ÖZETİ | Rennes 2-2 Fenerbahçe (Goller, EXXEN YouTube, Kırmızı Kart, Penaltı, UEFA Avrupa Ligi)
MAÇ ÖZETİ | Rennes 2-2 Fenerbahçe (Goller, EXXEN YouTube, Kırmızı Kart, Penaltı, UEFA Avrupa Ligi)
GİRİŞ 16.09.2022 15:45 GÜNCELLEME 16.09.2022 15:45

Fransa Ligue 1'in köklü kulüplerinden Rennes, temsilcimiz Fenerbahçe ile Kupa 2 arenasında karşılaştı. Roazhon Park'taki mücadeleyi her iki ekibin taraftarı tribünden takip ederken on binlercesi ekran başından seyretti. Sarı-Lacivertliler, birden fazla gol pozisyonu bulduğu karşılaşmadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Rennes'in gollerini Majer ve Terrier atarken, Fenerbahçe'nin gollerini İrfan Can Kahveci ve Valencia kaydetti. Ayrıca İrfan Can'a dirsek atan Rennes kaptanı Traore doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Peki, Rennes Fenerbahçe maç özeti nasıl izlenir?

RENNES FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ NASIL İZLENİR?

Futbol tutkunlarının günlerdir adeta iple çektiği Rennes Fenerbahçe maçının özet görüntüleri EXXEN YouTube kanalından izlenebiliyor. Akıllı TV, tablet; telefon ve bilgisayar aracılığıyla izlenebilen EXXEN uygulaması hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Fenerbahçe A Takım Antrenmanı

Bunun dışında TÜMSPOR sayfası üzerinden karşılaşmaya dair son gelişmeler paylaşılmaktadır.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

MAÇI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR!

  • beIN Sports MENA Premium 2 HD

  • beIN Sports MENA Xtra 2 HD

  • BT Sport 6 HD

  • ViaPlay Baltic HD

  • ViaPlay Finland HD

  • ViaPlay Norway HD

  • ViaPlay Poland HD

  • ViaPlay Sweden HD

  • W9 Suisse HD

Rennes Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! FB maçını CBC Sport HD yayınlayacak mı?Rennes Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! FB maçını CBC Sport HD yayınlayacak mı?

UEFA'nın resmi internet sitesinde Rennes Fenerbahçe maçını ekrana getiren kanallar liste halinde paylaşıldı. Ancak yukarıdaki kanallar yurt dışı yayınlarında abonelik sistemini devreye alıyor.

RENNES FB MAÇI NE ZAMAN?

Breton bölgesini temsil eden Rennes ile temsilcimiz Fenerbahçe (FB) arasındaki UEFA Avrupa Ligi B Grubu maçı 15 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de başladı. Roazhon Park'taki mücadeleyi Fransız ve Türk taraftarlar kendilerine ayrılan yerlerde takip etti.

Michy Batshuayi

HAKEMLER

Aleksei Kulbakov (Hakem)

Dmitri Zhuk (1. Yardımcı Hakem)

Oleg Maslyanko (2. Yardımcı Hakem)

Viktor Shimusik (Dördüncü Hakem)

Tiago Martins (VAR)

Luis Godinho (AVAR)

UEFA, Rennes Fenerbahçe maçının saha içi hakemlerini Belarus'tan VAR ve AVAR'ını Portekiz'den atadı.

TEKNİK DİREKTÖRLERİN AÇIKLAMALARI

Kritik müsabaka öncesinde Rennes Teknik Direktörü Bruno Genesio ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, basın mensuplarının karşısına çıkarak görüşlerini paylaştı. İki antrenörün açıklamaları şu şekilde:

BRUNO GENESİO: "Avrupa Ligi maçlarında karşımıza çıkan takımlar kalite ve hırs olarak genelde yüksek kalitede oluyorlar ve oyuncularda psikolojik olarak kendilerini bu seviyeyi yakalayabilmek için hazırlıyorlar."

Jorge Jesus

JORGE JESUS: "Yarın zor bir maça çıkacağız. Bana göre bu grubun iki favorisi Rennes ve Dinamo Kiev. Ama maçlardan sonra bu değişebilir. Şu anda fikrim aynı, iki takım grubun favorisi."

İKİ TAKIM DA GALİBİYETLE BAŞLADI!

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun dikkat çeken iki ekibi Rennes ile temsilcimiz Fenerbahçe, ilk haftayı galibiyetle tamamladı. Kırmızı-Siyahlı Rennes, AEK Larnaca'yı deplasmanda 2-1 mağlup ederken, Sarı-Lacivertli temsilcimiz de Dinamo Kiev'i son dakikalarda bulduğu golle 2-1 geçmesini bildi. Roazhon Park'ta 30 bini aşkın seyircinin takip ettiği maçta iki takım berabere kalırken temsilcimizin puanı 4'e yükseldi.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ!

RENNES: Mandanda, Traore, Theate, Rodon, Melling, Bourigeaud, Ugochukwu, Majer, Sulemana, Gouiri, Terrier.

FENERBAHÇE: Altay, Osayi, Gustavo Henrique, Szalai, Luan Peres, Mert Hakan, İsmail, İrfan Can, Lincoln, Joshua King, Batshuayi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL