MAÇ ÖZETİ | Trabzonspor 2-1 Kızılyıldız (Goller, EXXEN YouTube, UEFA Avrupa Ligi)

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki temsilcimiz Trabzonspor, grup aşamasının ikinci maçında Sırbistan ekibi Kızılyıldız ile kozlarını paylaştı. Binlerce taraftarın merakla beklediği müsabakayı Fırtına, 2-1'lik skorla kazanmasını bildi. Maçın büyük bölümünde rakibine üstünlük kuran Bordo-Mavililerde Marek Hamsik ve Trezeguet skora katkı sağlayan isimlerdi. Öte yandan maç özeti EXXEN YouTube kanalında yayınlanmaktadır.

MAÇ ÖZETİ | Trabzonspor 2-1 Kızılyıldız (Goller, EXXEN YouTube, UEFA Avrupa Ligi)
MAÇ ÖZETİ | Trabzonspor 2-1 Kızılyıldız (Goller, EXXEN YouTube, UEFA Avrupa Ligi)
GİRİŞ 16.09.2022 17:53 GÜNCELLEME 16.09.2022 17:53

Her yıl büyük rekabet ve heyecana sahne olan UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasının ikinci haftasına geçildi. Temsilcimiz Trabzonspor, H Grubu'ndaki rakiplerinden Kızılyıldız'ı MedicalPark Stadyumu'nda ağırladı. Müsabaka öncesinde 30 binin üzerinde bilet satışı gerçekleştirilirken karşılaşmayı hem Trabzonlu hem de Kızılyıldızlı taraftarlarlar tribünden seyretti. Nefes kesen müsabakayı Abdullah Avcı'nın öğrencileri 2-1'lik skorla kazanmasını bildi. Trabzon'a galibiyeti getiren golleri Hamsik ve Trezeguet atarken konuk takımın tek golü Nikolic'ten geldi. Bu karşılaşmanın özet görüntüleri ise EXXEN YouTube kanalından izleniyor.

TRABZONSPOR KIZILYILDIZ MAÇ ÖZETİ NASIL İZLENİR?

Trabzonspor ile Kızılyıldız arasındaki UEFA Avrupa Ligi H Grubu maçının özeti EXXEN YouTube kanalından izlenebiliyor. Akıllı TV, telefon; tablet ve bilgisayar vasıtasıyla erişilebilen EXXEN uygulaması hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriğimizi okuyabilirsiniz.

Abdullah Avcı

Bunun dışında TÜMSPOR sayfası üzerinden karşılaşmaya dair son gelişmeler paylaşılıyor. Siz de son haberleri tam zamanında almak adına TÜMSPOR'u ziyaret edebilirsiniz. Müsabakanın özet görüntüleri ise EXXEN YouTube kanalında yayınlanmaktadır.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

HAKEMLER

  1. Sascha Stegemann

  2. Christian Gittelmann

  3. Mark Borsch

  4. Robert Schröder

  5. Benjamin Brand

  6. Dominik Schaal

UEFA, Trabzonspor Kızılyıldız maçında görevlendirilen saha içi hakemleriyle VAR ve AVAR'ı Almanya Futbol Federasyonu'ndan atadı.

MAÇ NE ZAMAN?

Trabzonspor Kızılyıldız maçı 15 Eylül Perşembe günü saat 19:45'te başlıyor. Akyazı'daki MedicalPark Stadyumu'nun müsabakadan saatler önce kapılarını taraftarlara açması bekleniyor. Alınan son bilgiler doğrultusunda 33 bin bilet satışı gerçekleştiği öğrenildi. Bordo-Mavililer, tıklım tıklım dolu tribünlerle Kızılyıldız'ı ağırlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) paylaştığı haftalık verilere göre, maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 23 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor. 

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ!

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Bartra, Denswil, Eren, Hamsik, Siopis, Bakasetas, Trezeguet, Djaniny, Maxi Gomez.

KIZILYILDIZ: Borjan, Erakovic, Dragovic, Milunovic, Rodic, Kanga, Kangwa, Sanogo, Srnic, Bukari, Pesic.

Gerek Trabzonspor gerekse Kızılyıldız takımının çalıştırıcıları sahaya çıkan ilk 11'lerini müsabakadan bir saat kadar önce belirleyip teslim etmektedir. Siz de ilk 11'leri haberimizi ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

PASSOLİG TS KIZILYILDIZ MAÇ BİLET FİYATLARI

Trabzonspor Yönetimi, Kızılyıldız'la oynadıkları UEFA Avrupa Ligi H Grubu karşılaşmasının biletlerini PassoLig sistemi üzerinden satışa sundu. VIP Platinium etabı için 1250 TL, VIP Gold koltuklarına 1000 TL, VIP Silver'a 750 TL; Batı 350 TL'ye ve son olarak  Doğu Tribünü koltuklarına 250 TL istendi. Kale Arkası ve Fırtına tribünlerinde de kombine karttan ötürü satış yapılmıyor. Yönetim, 38 bin 742 bilet listelerken bunların 32 bin 429'u tükendi.

Kızılyıldız

TRABZONSPOR KIZILYILDIZ MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR!

UEFA'nın resmi internet sitesi üzerinden Trabzonspor Kızılyıldız maçını ekrana getiren ve şifresiz veren yabancı kanallar paylaşıldı. Bu adresler şöyle:

  • beIN Sports MENA Xtra 1 HD

  • ViaPlay Baltic HD

  • ViaPlay Finland HD

  • ViaPlay Norway HD

  • ViaPlay Sweden HD

  • ViaPlay Poland HD

Trabzonspor Kızılyıldız maçını şifresiz veren yabancı kanallar!Trabzonspor Kızılyıldız maçını şifresiz veren yabancı kanallar!

Ancak yukarıda yer alan kanalların tamamı kendi ülkeleri dışındaki seyirlerde abonelik sistemini devreye alıyor.

TEKNİK DİREKTÖRLERİN AÇIKLAMALARI

Gerek ev sahibi ekip Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı gerekse Kızılyıldız'ın çalıştırıcısı Milos Milojevic, maç öncesi kameraların karşısına geçti. İki antrenör şu şekilde konuştu:

ABDULLAH AVCI: "2 haftadır rakibin koşarak üzerimize geldiği, alışık olmadığımız bir durum yaşıyoruz. Son iki haftadaki oyunumuzu sorgulayacağız"

MİLOS MİLOJEVİC: "Trabzonspor hakkında çok bilgimiz var. Sırbistan’da da Türk ligini takip ediyoruz. Bir futbolcuya tam tutunmuyoruz."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz