Rennes Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! FB maçını CBC Sport HD yayınlayacak mı?

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun dikkat çeken müsabakalarından biri de Rennes ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Fransa futbolunun köklü kulüplerinden Rennes, temsilcimizi tarihi Roazhon Park'ta ağırlayacak. Peki, Rennes Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar belli oldu mu? Öte yandan CBC Sport HD kanalının FB maçını yayınlayıp yayınlamayacağı da merak edilen başlıklar arasında. İşte, kritik mücadeleye dair son gelişmeler!

Rennes Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! FB maçını CBC Sport HD yayınlayacak mı?
Rennes Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! FB maçını CBC Sport HD yayınlayacak mı?
GİRİŞ 14.09.2022 21:20 GÜNCELLEME 14.09.2022 21:20

Avrupa'da Kupa 2 heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe, B Grubu'ndaki ikinci maçını Rennes (Ligue 1) ile oynayacak. Bu müsabaka için Fransa'ya uçan Sarı-Lacivertliler, konaklama işlemlerinin akabinde hazırlıklarını sürdürdü. Öte yandan günün sonunda her iki ekibin çalıştırıcıları basın mensuplarıyla buluşarak karşılaşmaya dair görüşlerini paylaştı. Peki, Rennes Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar hangileri? Ayrıca FB maçının CBC Sport HD kanalında ekrana gelip gelmeyeceği de merak ediliyor. İşte, Avrupa'daki kritik eşleşmeye dair son gelişmeler!

MAÇI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR!

beIN Sports MENA Premium 2 HD

beIN Sports MENA Xtra 2 HD

BT Sport 6 HD

ViaPlay Baltic HD

ViaPlay Finland HD

ViaPlay Norway HD

ViaPlay Poland HD

ViaPlay Sweden HD

W9 Suisse HD

UEFA'nın resmi internet sitesi üzerinden Rennes Fenerbahçe maçını ekrana getirecek yabancı kanallar liste halinde açıklandı. Ancak yukarıdaki kanalların bir bölümü sadece kendi ülkelerinde yayın yapıyor. Yurt dışı yayınlarında abonelik sistemi devreye giriyor. Dil seçeneği ise sabit.

Rennes A Takımı

RENNES FENERBAHÇE MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Türkiye ve Avrupa'daki futbol tutkunlarının merakla beklediği Rennes Fenerbahçe maçı, EXXEN uygulaması üzerinden izlenebiliyor. Akıllı TV, telefon; tablet ve bilgisayar aracılığıyla erişilebilen EXXEN hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriğimizi ziyaret edebilirsiniz.. Bunun dışında TÜMSPOR sayfasından karşılaşmanın canlı anlatımı okuyucularla paylaşılacak.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

MAÇ NE ZAMAN?

Rennes Fenerbahçe maçı 15 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de başlayacak. Roazhon Park'ın ev sahipliğinde düzenlenen maç esnasında kentteki hava sıcaklığının 17 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. Ayrıca bu müsabakayı hem Rennes hem de Fenerbahçe taraftarları tribünden takip edecek. 

Altay Bayındır

HAKEMLER

Aleksei Kulbalkov (Hakem)

Dmitri Zhuk (1. Yardımcı Hakem)

Oleg Maslyanko (2. Yardımcı Hakem)

Viktor Shimusik (Dördüncü Hakem)

Tiago Martins (VAR)

Luis Godinho (AVAR)

UEFA, Rennes Fenerbahçe mücadelesinin saha içi hakemlerini Belarus'tan, VAR ve AVAR'ını Portekiz'den atadı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 2022-2023 fikstürü ve grup maçlarının tarihleriFenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 2022-2023 fikstürü ve grup maçlarının tarihleri

ANTRENÖRLERİN GÖRÜŞLERİ

Kritik müsabaka öncesinde Rennes Teknik Direktörü Bruno Genesio ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, basın mensuplarının karşısına çıkarak görüşlerini paylaştı. İki antrenörün açıklamaları şu şekilde:

BRUNO GENESİO: "Avrupa Ligi maçlarında karşımıza çıkan takımlar kalite ve hırs olarak genelde yüksek kalitede oluyorlar ve oyuncularda psikolojik olarak kendilerini bu seviyeyi yakalayabilmek için hazırlıyorlar."

JORGE JESUS: "Yarın zor bir maça çıkacağız. Bana göre bu grubun iki favorisi Rennes ve Dinamo Kiev. Ama maçlardan sonra bu değişebilir. Şu anda fikrim aynı, iki takım grubun favorisi."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz