İstanbulspor Beşiktaş maçı ne zaman? PassoLig maç bilet fiyatları!

Son olarak Sivasspor'la 1-1 berabere kalan İstanbulspor, Süper Lig'in 7'nci haftasında Valerien Ismael'in Beşiktaş'ı ile karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak müsabaka öncesinde maçın yayın bilgileri de belli oldu. Diğer taraftan binlerce taraftar, PassoLig maç bilet fiyatlarını araştırmaya koyuldu. Peki, İstanbulspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

İstanbulspor Beşiktaş maçı ne zaman? PassoLig maç bilet fiyatları!
İstanbulspor Beşiktaş maçı ne zaman? PassoLig maç bilet fiyatları!
GİRİŞ 15.09.2022 20:50 GÜNCELLEME 15.09.2022 20:50

Önceki yıl TFF 1. Lig'den Süper Lig'e terfi eden İstanbulspor, 7'nci haftada Beşiktaş ile sahaya çıkacak. Türkiye Futbol Federasyonu, bu müsabakanın Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanmasına hükmederken karşılaşmanın yayın bilgileri ve tarihleri de belli oldu. İki takımın destekçileri de PassoLig maç bilet fiyatları araştırmalarını sürdürüyor. Peki, İstanbulspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

İSTANBULSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig'in 7'nci haftasının dikkat çeken karşılaşmalarından İstanbulspor Beşiktaş maçı, 17 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'de başlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı müsabaka esnasında kentteki hava sıcaklığının 25 derece olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) saat 20:00 sularında İstanbul'da yüzde 51 ihtimalle yağmur yağacağını kayıtlara düştü.

İstanbulspor A Takım antrenmanı

HANGİ KANALDA?

İstanbulspor Beşiktaş maçı beIN Sports HD1 kanalında ve beIN Connect uygulamasında ekrana gelecek. Bu iki adres haricinde TÜMSPOR sayfası üzerinden karşılaşmanın canlı anlatımı yapılacak. Müsabakaya dair son dakika gelişmeleri ve maç sonu açıklamaları da aynı adres üzerinden okuyucularla paylaşılacak. İstanbulspor Beşiktaş mücadelesinin özet görüntüleri de beIN Sports sitesinde ve TRT Spor kanalında yayınlanacak.

PASSOLİG MAÇ BİLET FİYATLARI!

VIP TRİBÜN: 926 TL
İSTANBULSPOR A.Ş. BATI TRİBÜN: 234 TL
BEŞİKTAŞ A.Ş. DOĞU TRİBÜN: 303 TL

Beşiktaş A Takım antrenmanı

HAKEMLER

Zorbay Küçük (Hakem)

Erdem Bayık (1. Yardımcı Hakem)

Candaş Elbil (2. Yardımcı Hakem)

Gamze Durmuş Pakkan (Dördüncü Hakem)

İSTANBULSPOR İLE BEŞİKTAŞ ARASINDAKİ MAÇLAR! TAM 17 YIL SONRA...

Sarı-Siyahlı İstanbulspor ile Siyah-Beyazlı Beşiktaş bugüne dek 52 kez mücadele etti. Bu maçların sadece 4'ünü İstanbulspor kazanırken, 34 maçta Beşiktaş galip geldi. 14 maçta da eşitlik bozulmadı. İki takım son olarak 15 Mayıs 2005'te Süper Lig'de karşılaşırken 1-1'lik skorla sahadan ayrılmıştı. 17 yıllık aradan sonra 53'üncü randevu bu kez Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda düzenlenecek. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz