Medipol Başakşehir Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu'ndaki temsilcimiz Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, ikinci maçında İtalya Serie A'nın güçlü ekiplerinden AC Fiorentina ile karşılaşacak. Fatih Terim Stadyumu'ndaki müsabaka öncesinde maç biletleri PassoLig sistemi üzerinden satışa sunuldu. Bu sayede fiyatlar da listelendi. Peki, Medipol Başakşehir Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın yayın programı!

Medipol Başakşehir Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
Medipol Başakşehir Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
GİRİŞ 13.09.2022 20:22 GÜNCELLEME 13.09.2022 20:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de ve Avrupa arenasında başarılı bir form grafiği çizen Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, Konferans Ligi'ndeki ikinci maçında AC Fiorentina'yı ağırlayacak. 17 bin 300 kişi kapasiteli Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak müsabaka öncesinde nefesler tutuldu. Başakşehir Yönetimi, Fiorentina maçının biletlerini PassoLig sisteminde listelerken fiyatlar da belli oldu. Peki, Medipol Başakşehir Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

CFR Cluj Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz mi?CFR Cluj Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz mi?

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FİORENTİNA MAÇI NE ZAMAN?

Avrupa'daki temsilcilerimizden Medipol Başakşehir'in AC Fiorentina ile oynayacağı Konferans Ligi A Grubu 2'nci maçı 15 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de düzenlenecek. Maç esnasında İstanbul'daki hava sıcaklığının 24 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. Öte yandan kritik müsabakayı Türk ve İtalyan taraftarlar tribünden takip edecek. Temsilcimiz bu randevudan galibiyetle ayrılması halinde A Grubu'ndaki liderliğini perçinlemiş olacak.

Emre Belözoğlu

HANGİ KANALDA? ŞİFRESİZ Mİ?

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile AC Fiorentina arasındaki dikkat çeken müsabaka, TV8,5 kanalında şifresiz olarak seyredilebilecek. Ayrıca TV8,5 kanalının resmi internet sitesi üzerinden de maç yayını yapılması bekleniyor. Bunun dışında EXXEN YouTube kanalı aracılığıyla karşılaşmanın özet görüntüleri yayınlanacak. Müsabakaya dair son dakika gelişmelerini de TÜMSPOR'u ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Luka Jovic

PASSOLİG MAÇ BİLET FİYATLARI!

Yüzlerce futbol tutkununun merakla beklediği Medipol Başakşehir Fiorentina maçının biletleri PassoLig sistemi üzerinden satışa sunuldu. Fiyatlar şu şekilde:

  • DOĞU ALT: 250 TL

  • DOĞU ÜST: 200 TL

  • BATI ALT: 175 TL

  • BATI ÜST: 150 TL

  • KUZEY ALT: 100 TL

Biletler internet ortamından satın alınabiliyor.

HAKEMLER

Guillermo Cuadra Fernandez (Hakem)

Guadalupe Porras Ayuso (1. Yardımcı Hakem)

Jose Antonio Garrido Romero (2. Yardımcı Hakem)

Miguel Angel Ortiz Arias (Dördüncü Hakem)

UEFA, Medipol Başakşehir AC Fiorentina maçının saha içi hakemlerini İspanya Futbol Federasyonu'ndan atadı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 4
  • Poyraz kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Taraftarı olmayan takıma kim 250 TL verecek te maça gidecak.
    Cevapla
  • Ali Fuat 1 yıl önce Şikayet Et
    Taraftarı 8 10 bin var taraftarı yok diyemezsin burada Başakşehir düşmanı olduğunu düşünüyorum Fiorentina ile oynuyorsun ücretler normal gelen gelir gelmeyen gelmez iyi kapıları açalım bedava gelir misin
    Cevapla
  • Fevzi 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbol maçını seviyorsan bu paraya değer
    Cevapla
  • Fevzi 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbol maçını seviyorsan bu paraya değer
    Cevapla