CFR Cluj Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz mi?

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu'nun ikinci maçında Romanya ekibi CFR Cluj, temsilcimiz Sivasspor ile kozlarını paylaşacak. Grup aşamasının ilk randevusunda Slavia Prag'ı evinde ağırlayan ve beraberlikle sahadan ayrılan Yiğido, deplasmanda galibiyet arıyor. Peki, CFR Cluj Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Dahası şifresiz olup olmadığı da merak edilen başlıklar arasında.

CFR Cluj Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz mi?
CFR Cluj Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz mi?
GİRİŞ 13.09.2022 18:40 GÜNCELLEME 13.09.2022 18:40

Romanya Ligi'nin köklü kulüplerinden CFR Cluj, UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu'nun ikinci maçında temsilcimiz Sivasspor'u evinde ağırlayacak. Daha önce iki takım da berabere kalmış ve grup aşamasındaki ilk puanını almıştı. Doktor Constantin Radulescu Stadı'nda bu kez iki taraf galibiyete ulaşabilmek için rekabet edecek. Peki, CFR Cluj Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Öte yandan müsabakanın şifresiz olup olmadığı da merak edilenler arasında. İşte, CFR Cluj Sivasspor maçına dair merak edilen her şey!

CFR CLUJ SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Günlerdir merakla beklenen CFR Cluj Sivasspor maçı, 15 Eylül Perşembe günü saat 19:45'te başlayacak. Bu karşılaşmaya Doktor Constantin Radulescu Stadı ev sahipliği yapacak. Gerek Cluj destekçileri gerekse Romanya'da yaşayan Sivasspor taraftarı tribündeki yerlerini alacak. Maç esnasında Kaloşvar kentindeki hava sıcaklığının 24 derece olması bekleniyor. Yağış ihtimali olarak da yüzde 24'lük oran kayıtlara düşüldü.

Charis Charisis

MAÇ ŞİFRESİZ Mİ?

CFR Cluj Sivasspor maçı TV8,5 kanalında şifresiz olarak futbol tutkunlarıyla buluşturulacak. Futbolseverler uydu üzerinden veya internet aracılığıyla TV8,5 kanalı üzerinden bu karşılaşmayı takip edebilir. Öte yandan UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin yayın haklarının EXXEN'de olduğu biliniyor. Dönem içerisindeki karşılaşmaların bir bölümü şifreli olarak ekrana gelebilir. 

Rıza Çalımbay

HAKEMLER

UEFA, CFR Cluj Sivasspor maçında görev alacak saha içi hakemlerini açıkladı:

  • Allard Lindhout (Hakem)

  • Mario Diks (1. Yardımcı Hakem)

  • Erwin Zeinstra (2. Yardımcı Hakem)

  • Joey Koolj (Dördüncü Hakem)

Karşılaşmanın saha içi hakemleri Hollanda Futbol Federasyonu'ndan (NFF) atandı.

CFR CLUJ VE SİVASSPOR'UN FORM DURUMU

Romanya'nın en üst liginde mücadele eden ve önceki sezonu şampiyonlukla tamamlayan CFR Cluj, son beş maçında 3 galibiyet; bir beraberlik ve bir mağlubiyet aldı. Son olarak ligde Craiova'yı 2-0 gibi net bir skorla geçen Rumenler, Konferans Ligi gruplarındaki ilk maçlarında Ballkani ile 1-1 berabere kaldı.

Sivasspor'un Slavia Prag karşısındaki gol sevinci

Temsilcimiz Sivasspor ise UEFA Avrupa Ligi Play-Off etabında Malmö FF'e elenerek Konferans Ligi gruplarına kalmıştı. Son beş maçından 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet çıkaran Yiğido, Süper Lig'de oynadığı İstanbulspor maçından da 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz