MAÇ ÖZETİ | Adana Demirspor 3-2 Trabzonspor (Goller, Asistler, Süper Lig)

Süper Lig'de haftanın kapanış karşılaşması Adana Demirspor ile Trabzonspor arasında oynandı. Tam beş kez gol sesinin yükseldiği maçta Adana Demirspor galibiyete uzanan taraf oldu. Adana Demirspor'un gollerini Kevin, Badou ve Samet atarken, konuk takımın gollerini Bakasetas ile Umut Bozok kaydetti. Peki, Adana Demirspor Trabzonspor maç özeti nasıl izlenir?

MAÇ ÖZETİ | Adana Demirspor 3-2 Trabzonspor (Goller, Asistler, Süper Lig)
MAÇ ÖZETİ | Adana Demirspor 3-2 Trabzonspor (Goller, Asistler, Süper Lig)
GİRİŞ 13.09.2022 21:30 GÜNCELLEME 13.09.2022 21:30

Türkiye'nin en büyük futbol organizasyonu Süper Lig'de adım adım 6'ncı haftanın kapanış müsabakası Adana Demirspor ile Trabzonspor arasında cereyan etti. Vincenzo Montella yönetiminde üst sıraları hedefleyen Mavi-Şimşekler, Yeni Adana Stadı'nda Avrupa'dan dönen Bordo-Mavilileri ağırladı. On binlerce futbol tutkununun tribünden takip ettiği karşılaşmada taraflar 3-2'lik Adana Demirspor üstünlüğüyle skorla sahadan ayrıldı. Öte yandan Adana Demirspor'da gol perdesini açan Kevin Rodrigues, sakatlıktan ötürü sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kaldı. Peki, Adana Demirspor Trabzonspor maç özeti nasıl izlenir?

ADANA DEMİRSPOR TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ NASIL İZLENİR?

Günlerdir merakla beklenen Adana Demirspor Trabzonspor maçının özeti beIN Sports sitesi ile TRT Spor kanalında yayınlanmaktadır. Diğer taraftan TÜMSPOR üzerinden müsabakaya dair son gelişmeler paylaşılıyor.

Ertaç Özbir

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ!

ADANA DEMİRSPOR: Ertaç, Svensson, Rakitskyi, Samet, Rodrigues, Ndiaye, Stambouli, Yusuf, Onyekuru, Belhanda, Emre

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Gbamin, Bakasetas, Bardhi, Trezeguet, Umut, Gomez

Gerek Adana Demirspor gerek Trabzonspor, sahaya çıkan ilk 11'lerini karşılaşmadan bir saat kadar önce sosyal medya hesapları üzerinden duyurmaktadır.

HAKEMLER

Atilla Karaoğlan (Hakem)

Serkan Olguncan (1. Yardımcı Hakem)

Serkan Çimen (2. Yardımcı Hakem)

Suat Arslanboğa (Dördüncü Hakem)

Hakan Ceylan (VAR)

Erkan Engin (AVAR)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Adana Demirspor Trabzonspor maçının saha içi hakemlerini Perşembe günü, VAR ve AVAR'ını gün içerisinde duyurdu.

Trabzonspor kafilesi

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ!

ADANA DEMİRSPOR: Eksik veya sakat oyuncu bulunamamaktadır.

TRABZONSPOR: Hüseyin Türkmen, Dorukhan Toköz, Yusuf Yazıcı, Djaniny

Ev sahibi ekipte eksik veya sakat oyuncu bulunmazken, konuk takımda Hüseyin; Dorukhan, Djaniny ve Yusuf Yazıcı sakatlıklarından ötürü Adana Demirspor maçında yer almıyor.

Vincenzo Montella

ADANA DEMİRSPOR TRABZONSPOR ARASINDAKİ MAÇLAR!

Akdeniz temsilcisi Adana Demirspor ile Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor bugüne dek 35 kez karşılaştı. Bu maçların 20'sini Bordo-Mavililer kazanırken, 5'inden Mavi-Şimşekler galibiyetle ayrıldı. 10 maçta da eşitlik bozulmadı. Trabzonspor, 35 maçta rakibine 69 gol atarken kalesinde 27 gol gördü. 36'ncı maçta da Adana Demirspor, evinde rakibini 3-2'yle geçti.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz