Rennes Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi!

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun dikkat çeken müsabakalarından biri Rennes ile temsilcimiz Fenerbahçe arasında oynanacak. Tarihi Roazhon Park'ın ev sahipliği yapacağı mücadele öncesinde nefesler tutuldu. Bir tarafta Bruno Genesio'nun Rennes'i, diğer tarafta Jorge Jesus'un formda Fenerbahçe'si bulunuyor. Peki, Rennes Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Rennes Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi!
Rennes Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi!
GİRİŞ 10.09.2022 14:00 GÜNCELLEME 10.09.2022 14:00

Her yıl büyük rekabet ve heyecana sahne olan UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçları oynanmaya devam ediyor. B Grubu'ndaki temsilcimiz Fenerbahçe, ikinci sınavını Rennes karşısında verecek. Bilindiği üzere iki ekip de ilk haftayı galibiyetle tamamlamıştı. Fransız ekibi, Güney Kıbrıs takımı AEK Larnaca'yı deplasmanda 2-1 yenerken; temsilcimiz Fenerbahçe de Dinamo Kiev'i evinde 2-1 mağlup etmişti. Peki, B Grubu'nun liderliği açısından önem teşkil eden Rennes Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Trabzonspor Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Trabzonspor Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

RENNES FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Fransa'da ve Türkiye'de merakla beklenen Rennes Fenerbahçe maçı, 15 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de oynanacak. Bu karşılaşmaya Roazhon Park ev sahipliği yapacak. 29 bin 778 kişi kapasiteli mekanda hem Rennes destekçileri hem de Fenerbahçeliler yer alacak. Maç günü kentteki hava sıcaklığının 17 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

Arda Güler

HANGİ KANALDA?

Rennes ile Fenerbahçe arasındaki UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci maçı EXXEN uygulamasında ekrana gelecek. Bu uygulama akıllı TV, tablet; telefon ve bilgisayar aracılığıyla kullanılabilmektedir.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 2022-2023 fikstürü ve grup maçlarının tarihleriFenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 2022-2023 fikstürü ve grup maçlarının tarihleri

EXXEN hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriğimizi okuyabilirsiniz. Bunun dışında TÜMSPOR üzerinden müsabakanın canlı anlatımı yapılacak.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

RENNES NASIL BİR TAKIM?

Fransa'nın tarihi Breton bölgesini temsil eden Rennes (Stade Rennais), 1901 yılında kuruldu. O tarihten bu yana ülkenin en güçlü ekipleri arasında yer alıyor. 2017-18 sezonunda orta-üst sıraları hedefleyen Rennes, altyapıya yatırımları ile iyice öne çıktı. Takımın yetiştirdiği futbolcular zamanla Fransa Milli Takımı'na kadar yükseldi.

Martin Terrier

Bruno Genesio idaresindeki Rennes'in 2022-2023 kadrosunda Amine Gouri, Kalimuendo; Martin Terrier, Jeremy Doku, Sulemana ve Arthur Theate gibi önemli isimler bulunuyor. Alman menşeili Transfermarkt'e göre Rennes'in güncel kadro değeri 269 milyon 750 bin Euro bandında.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz