Trabzonspor Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç şifresiz mi?

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki temsilcimiz Trabzonspor, turnuvadaki ikinci maçını Kızılyıldız ile oynayacak. Bilindiği üzere her iki takım da ilk grup maçını kaybederek turnuvaya kötü bir başlangıç yapmıştı. Peki, Trabzonspor Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Trabzonspor Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç şifresiz mi?
Trabzonspor Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç şifresiz mi?
GİRİŞ 14.09.2022 01:01 GÜNCELLEME 14.09.2022 01:01

Avrupa'nın en çok takip edilen futbol organizasyonlarından Kupa 2'de ikinci hafta heyecanı yaşanıyor. Grup aşamasının ilk maçları Çarşamba ve Perşembe günleri oynanırken temsilcilerimiz de ilk sınavlarını tamamlamış oldular. Fenerbahçe birinci haftayı galibiyetle, Trabzonspor da mağlubiyetle sonuçlandırdı. Bordo-Mavililer ikinci maçını da Sırbistan'ın lokomotiflerinden Kızılyıldız ile oynayacak. Peki, Trabzonspor Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

TRABZONSPOR KIZILYILDIZ MAÇI NE ZAMAN?

Trabzonspor ile Kızılyıldız arasındaki UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2'nci maçı, 15 Eylül Perşembe günü saat 19:45'te başlayacak. Bu karşılaşmaya Akyazı'daki MedicalPark Stadyumu ev sahipliği yapacak. Müsabakayı hem Trabzonsporlu hem de Kızılyıldızlı taraftarlar tribünden takip edecek. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 22 derece olması ve yağışlı geçmesi tahmin ediliyor.

Marc Bartra

HANGİ KANALDA?

On binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Trabzonspor Kızılyıldız maçı, ülkemizde EXXEN uygulaması üzerinden izlenebilecek. Akıllı TV, telefon; tablet ve bilgisayar aracılığıyla erişilebilen EXXEN hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriğimizi okuyabilirsiniz. Bunun dışında karşılaşmanın canlı anlatımı, maç öncesi ve sonrasında yaşanan gelişmeler TÜMSPOR'da okuyucularla paylaşılacak.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

KIZILYILDIZ NASIL BİR TAKIM?

Son 7 yıldır üst üste Sırbistan'da şampiyonluk yaşayan Kızılyıldız, Partizan ve Novi Pazar'la birlikte ülkenin en etkileyici takımları arasında yer alıyor. Crvena Zvezda olarak da bilinen ekip, 52 milyon 350 bin Euro değerindeki kadrosuyla yine ülkenin en değerli takımı konumundadır.

Mirko İvanic

Takımın yıldızı ve on numara pozisyonundaki futbolcusu Mirko İvanic, 8 milyon Euro değerle Kızılyıldız'ın en değerli ismi. Şubat 2019'da BATE Borisov'dan 1,3 milyon Euro karşılığında transfer edilen İvanic, daha bu yıl 9 maçta 12 gole katkı sağladı.

MAÇ BİLETLERİ SATIŞTA!

Trabzonspor Yönetimi, Kızılyıldız'la oynayacakları karşılaşmanın biletlerini PassoLig sistemi üzerinden satışa sundu. Fiyatlar şu şekilde:

Vip Platinium: 1.250 TL
Vip Gold: 1.000 TL
Vip Silver: 750 TL
Batı: 350 TL
Doğu: 250 TL
Fırtına: 225 TL
Kale Arkası: 200 TL

Satıştaki 38 bin 742 biletten 31 bin 999'unun satıldığı öğrenildi. Buna ek olarak Fırtına ve Kale Arkası tribünlerindeki koltuklar kombine kapsamında olduğu için bu alanlardan satış yapılmıyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz