Türkiye Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 12 Dev Adam...

2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası'ndaki temsilcimiz Türkiye A Milli Basketbol Takımı, Son 16 turunda Fransa ile mücadele edecek. Çeyrek final öncesi Ergin Ataman'ın öğrencileri son hazırlıklarını sürdürürken kritik müsabakanın Almanya'da oynanacağı biliniyor. Peki, Türkiye Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 12 Dev Adam...
Türkiye Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 12 Dev Adam...
GİRİŞ 10.09.2022 12:39 GÜNCELLEME 10.09.2022 12:39

EuroBasket 2022'de A Grubu'nu ikinci sırada tamamlayıp Son 16 biletini alan Türkiye A Milli Basketbol Takımı, zorlu etapta Fransa ile eşleşti. Arena Berlin'de organize edilecek müsabakayı hem Türk hem de Fransız taraftarlar tribünden takip edecek. Maç biletleri FIBA'nın resmi internet sitesinden satılırken seyircilerin büyük ilgi gösterdiği öğrenildi. Peki, Türkiye Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen karşılaşmanın yayın programı!

Formula 1 İtalya GP ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Formula 1 İtalya GP ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

TÜRKİYE FRANSA MAÇI NE ZAMAN?

Basketbol tutkunlarının günlerdir iple çektiği Türkiye Fransa EuroBasket maçı, 10 Eylül Cumartesi günü saat 13:00'te oynanacak. Maç saatinde Berlin'deki hava sıcaklığının 19 derece olması bekleniyor. Diğer taraftan 7 bin 500 kişi kapasiteli Arena Berlin'in kapıları Türk ve Fransız taraftara açılacak. Temsilcimiz, bu müsabakayı galibiyetle tamamlaması halinde çeyrek finale yükselecek. 

Başantrenör Ergin Ataman

HANGİ KANALDA?

Türkiye ile Fransa arasındaki EuroBasket 2022 Son 16 turu karşılaşması, NTV kanalında ekrana gelecek. Ayrıca NTV kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Buna ek olarak TÜMSPOR'u ziyaret ederek Türkiye Fransa karşılaşmasına dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Shane Larkin

MİLLİLER ÇEYREK FİNALE YÜKSELİRSE HANGİ ÜLKEYLE EŞLEŞECEK?

Başantrenör Ergin Ataman'ın takımı 12 Dev Adam, Son 16 turunda Fransa'yı geçmesi durumunda çeyrek finale yükselecek. Milliler bu bölümde Sırbistan x İtalya maçını beklemeye koyulacak. Saat 19:00'da başlayacak karşılaşmanın akabinde Türkiye'nin de rakibi belli olacak. Çeyrek final karşılaşması da 14 Eylül Çarşamba günü oynanacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz