Premier Lig bu hafta yok mu? Yönetimden flaş açıklama! 'Londra Köprüsü çökünce..."

Dünyanın en çok takip edilen futbol organizasyonlarından İngiltere Premier Lig'de binlerce kişiyi yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. 20 takımın kıyasıya rekabet ettiği ve her hafta üst düzey karşılaşmaların yaşandığı turnuvada beklenmedik olayın ilk detayları kamuoyu ile paylaşıldı. Peki, İngiltere Premier Lig bu hafta yok mu?

Premier Lig bu hafta yok mu? Yönetimden flaş açıklama! 'Londra Köprüsü çökünce..."
Premier Lig bu hafta yok mu? Yönetimden flaş açıklama! 'Londra Köprüsü çökünce..."
GİRİŞ 09.09.2022 15:02 GÜNCELLEME 09.09.2022 15:07

Futbol tutkunlarına renkli anlar yaşatan ve mücadelesiyle milyonlarca kişi tarafından takip edilen İngiltere Premier Lig'de beklenmedik bir hadise meydana geldi. Normalde 20 takım, bu hafta 7'nci haftanın karşılaşmaları için sahaya çıkacaktı. Hatta ekiplerin fikstüre yönelik çalışmaları da sürüyordu. Fakat İngiltere Premier Lig Yönetimi'nden futbolseverlere yönelik bir açıklama yapıldı. Peki, İngiltere Premier Lig bu hafta yok mu?

PREMİER LİG ERTELENDİ Mİ?

İngiltere Premier Lig'den gelen son açıklamayla birlikte 7'nci hafta karşılaşmalarının ileriki bir tarihe ertelendiği duyuruldu. Cuma günü itibariyle oynanması beklenen müsabakaların tamamı Yönetimin belirlediği tarihler aralığında organize edilecek.

Erling Haaland

Bu haftaki programda Manchester City x Tottenham Hotspur, Arsenal x Everton ve West Ham x Newcastle gibi dikkat çeken müsabakalar vardı. 

ERTELEME KARARI NEDEN ALINDI?

7'nci haftada oynanacak 10 müsabakanın ileriki bir tarihe alınmasına gerekçe olarak İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümü gerekçe gösterildi.

Kraliçe II. Elizabeth'in gençliği

Premier Lig'den yapılan yazılı açıklamada: "Majesteleri Kraliçe II. Elizabeth'e saygının bir göstergesi olarak, bu hafta sonu Premier Lig maçları ertelenecek" ifadeleri kullanıldı. Kraliçe Elizabeth, 8 Eylül Perşembe günü İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde hayatını kaybetmişti. Kraliçenin ölümü bürokratlara, "Londra Köprüsü çöktü" sözleriyle duyuruldu.

İngiltere Premier Lig'de 7'nci hafta karşılaşmaları şu şekildeydi:

Fulham x Chelsea

Bournemouth x Brighton

Southampton x Brentford

Liverpool x Wolverhampton

Leicester City x Aston Villa

Manchester City x Tottenham Hotspur

Arsenal x Everton

West Ham United x Newcastle United

Crystal Palace x Manchester United

Leeds United x Nottingham Forest

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz