MAÇ ÖZETİ | Fenerbahçe 2-1 Dinamo Kiev (Goller, Exxen, YouTube, UEFA Avrupa Ligi)

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun ilk maçında evinde ağırladığı Dinamo Kiev'i 2-1 yendi. Sarı-Lacivertlilerin gollerini savunmacı Gustavo Henrique ile Michy Batshuayi kaydederken, Kiev'in tek golünü Tsygankov attı. Peki, Fenerbahçe Dinamo Kiev maç özeti nasıl izlenir?

MAÇ ÖZETİ | Fenerbahçe 2-1 Dinamo Kiev (Goller, Exxen, YouTube, UEFA Avrupa Ligi)
MAÇ ÖZETİ | Fenerbahçe 2-1 Dinamo Kiev (Goller, Exxen, YouTube, UEFA Avrupa Ligi)
GİRİŞ 09.09.2022 12:09 GÜNCELLEME 09.09.2022 12:09

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, B Grubu'ndaki ilk sınavını Dinamo Kiev karşısında verdi. Baskılı oyunuyla Ukrayna ekibini rakip sahaya yıkan Sarı Lacivertliler, ilk yarıda Gustavo Henrique'nin kafa golüyle durumu 1-0'a getirdi. Fakat ikinci yarıda rakip takımın yıldızı Tsygankov, Altay'ı geçerek skoru eşitleyen isim oldu. Maçın ikinci yarısında yeni transfer Michy Batshuayi sahneye çıkarak yeniden takımını öne geçiren golü attı. Fenerbahçe, gruptaki ikinci maçı için önümüzdeki hafta Fransa'ya uçarak Rennes ile karşılaşacak. Peki, Fenerbahçe Dinamo Kiev maç özeti nasıl izlenir?

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV MAÇ ÖZETİ NASIL İZLENİR?

Günlerdir merakla beklenen Fenerbahçe Dinamo Kiev maçının özeti EXXEN YouTube kanalında yayınlanmaktadır. EXXEN tablet; telefon, bilgisayar ve akıllı TV aracılığıyla erişilebilen bir uygulamadır.

Fenerbahçe A Takım antrenmanı

Bu aplikasyon hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriğimizi okuyabilirsiniz. Bunun dışında müsabakaya dair son dakika gelişmeleri TÜMSPOR'da taraftar ile paylaşılmaktadır. 

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

MAÇI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR!

Arena Sport 4 HD Serbia

Arena Sport 7 HD Croatia

CBC Sport HD

Cosmote Sport 8 HD

Cytavision Sports 7 HD

M+ Liga de Campeones 6

Ring Bulgaria HD

RMC Sport Live 7

Silk Universal Georgia

Sport TV3 Portugal HD

SuperSport Football HD

SuperSport MáXimo 1 HD

ViaPlay Baltic HD

ViaPlay Finland HD

ViaPlay Iceland HD

ViaPlay Norway HD

ViaPlay Poland HD

ViaPlay Sweden HD

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçını şifresiz veren yabancı kanallar!Fenerbahçe Dinamo Kiev maçını şifresiz veren yabancı kanallar!

Yukarıda yer alan kanallar UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan yayıncılar olmakla beraber büyük bir bölümünün sadece kendi ülkeleri içerisinde yayın hizmeti vermektedir. Ayrıca listedeki CBC Sport HD kanalının Azerbaycan üzerinden paylaşım yaptığı biliniyor. CBC Sport HD kanalının uydu ve frekans bilgileri için aşağıdaki içeriğimizden faydalanabilirsiniz.

CBC Sport HD nasıl izlenir? Uydu ve Frekans bilgileri nedir? İnternet yayını...CBC Sport HD nasıl izlenir? Uydu ve Frekans bilgileri nedir? İnternet yayını...

NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasındaki UEFA Avrupa Ligi B Grubu 1'inci karşılaşması, 8 Eylül Perşembe günü saat 19:45'te başlıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus

Ülker Stadyumu'ndaki müsabakayı hem Fenerbahçeli hem de Dinamo Kievli taraftarlar tribünden takip ediyor. Maç saatinde İstanbul'daki hava sıcaklığının 23 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ!

FENERBAHÇE: Altay, Ferdi, Gustavo Henrique, Szalai, Luan Peres, Rossi, Arao, Crespo, Alioski, Joao Pedro, King.

DİNAMO KİEV: Buschan, Kedziora, Burda, Syrota, Dubinchak, Tsygankov, Sydorchuk, Shaparenko, Kabaiev, Buyalskiy, Garmash.

HAKEMLER

Tamas Bognar (Hakem)

Balazs Buzas (1. Yardımcı Hakem)

Peter Kobor (2. Yardımcı Hakem)

Adam Farkas (Dördüncü Hakem)

Pascal Müller (VAR)

Markus Sinn (AVAR)

Tamas Bognar

UEFA, FB Kiev maçının saha içi hakemlerini Macaristan Futbol Federasyonu'ndan (HFF), VAR ve AVAR'ını da Almanya'dan (DFF) atadı.

FENERBAHÇE İLE DİNAMO KİEV ARASINDAKİ MAÇLAR! FB KİEV İSTATİSTİK...

Temsilcimiz Fenerbahçe ile Ukrayna futbolunun lokomotifleri arasında yer alan Dinamo Kiev, bugüne dek 8 kez kozlarını paylaştı. Bu maçların 4'ü eşitlikle sonuçlanırken 4 maçta Kiev'in üstünlüğü vardı. İki takım arasındaki son maç UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi arenasında, Fenerbahçe'nin evi Ülker Stadyumu'nda organize edilirken; Kiev'in galibiyetiyle tamamlandı.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

FENERBAHÇE: Temsilcimiz Fenerbahçe'nin kritik müsabaka öncesinde eksik veya sakat oyuncusu bulunmuyor.

DİNAMO KİEV: Ruslan, Zabarnyi, Popov, Volodymyr, Vladyslav

JORGE JESUS: "DAHA İYİYİZ"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Dinamo Kiev maçına yönelik şöyle konuştu: "Kurada tekrar Dinamo Kiev'le eşleştik. Futbolda ikinci şans her zaman ayağınıza geliyor. Bir ay önceki halimizden daha iyiyiz. Önceki maçlarımızda futbolda çok olmayan şeyler başımıza geldi. Ancak bu duruma bir rövanş olarak bakmıyoruz. Her maçı kazanmak istiyoruz."

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçının basın toplantısı (Jorge Jesus ile Joao Pedro)

MİRCEA LUCESCU: "MAÇ OYNAMAK İÇİN GELDİK"

Dinamo Kiev'in deneyimli çalıştırıcısı Mircea Lucescu, Fenerbahçe deplasmanından önce şu ifadeleri kullandı:

O açıklamaları yaparken biraz duygusaldım. Zor zamanlar geçiriyoruz. Kiev’den gelirken 11 saat otobüs yolculuğu yaparak geldik. İyi bir maç oynamak için geldik

Mircea Lucescu

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz