Redmond Beşiktaş'a gelirken David Beckham'dan tavsiye aldı

Beşiktaş'ın yeni transferi Nathan Redmond, sosyal medya hesabından David Beckham ile bir fotoğrafını paylaştı.

GİRİŞ 08.09.2022 01:58 GÜNCELLEME 08.09.2022 09:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın, Southampton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığfı Nathan Redmond, David Beckham ile bir fotoğrafını paylaştı.

28 yaşındaki futbolcu, İngiliz efsane ile paylaştığı fotoğrafına, "Yeni başlangıçtan önce idolümle tanışmak benim için onur. Tavsiyelerin için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

 

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 6
  • MİUS Kızıl Elma 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk halkı bu kulüplerin borçlarını ödemek zorunda yeter artık, başarı desen zaten sıfırı, harcamalarsa Real Madrid seviyesinde.
    Cevapla
  • ihtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yöneticiler akıllanmayacak, nerden buluyorsunuz böyle transferleri, asıl bu cesareti nasıl buluyor ve paraları harcıyorsunuz. klüpler vakıflıktan tamamen çıkartılmalı, kar zarar eden kurumların denetimi olmalı devlet yardım etmemeli. zengin iş bilmezlerin oyuncaklarına niye halk rağbet ederki. tyler boyd'da böyle geldi şimdi ne halde?
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim iyi bir oyuncu aldı bjk bu oyuncuyu ne derece tanıyorsunuz Raşid Gezzal'i de insanlar pek nanımıyordu.Bekleyin görün sonra yorumlarınızı yapın.
    Cevapla
  • Dadaş 25 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka ne yapacak,gelince birde kartal pençesi yapar, sonrada bir yıl yatar...,ondan sonra kime satacam elden nasıl ćıkaracam derdine düşersin..çöpleri toplayın..
    Cevapla
  • serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    dadaş kiralik diyor yazıyı önce iyi bir oku sonra yorum yap
    Cevapla
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Gardaşım Adam kiralık satın alacak paran yok zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle