Fenerbahçe Dinamo Kiev maçını şifresiz veren yabancı kanallar!

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'ndaki temsilcimiz Fenerbahçe, turnuvanın ilk müsabakasında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i ağırlayacak. İki takım da son hazırlıklarını tamamlarken karşılaşmaya da az bir süre kaldı. Bu sebeple on binlerce futbol tutkunu maçı şifresiz veren yabancı kanalları araştırıyor. İşte, Fenerbahçe Dinamo Kiev maçının yayın bilgisi!

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçını şifresiz veren yabancı kanallar!
Fenerbahçe Dinamo Kiev maçını şifresiz veren yabancı kanallar!
GİRİŞ 08.09.2022 13:33 GÜNCELLEME 08.09.2022 13:33

Her yıl büyük heyecan ve rekabete sahne olan UEFA Avrupa Ligi'nde 2022-2023 sezonu resmen başlıyor. Bu yıl Türkiye'yi bu alanda Fenerbahçe ile Trabzonspor temsil edecek. B Grubu'nda yer alan temsilcimiz Sarı-Lacivertliler de ilk sınavını Dinamo Kiev karşısında verecek. Daha önce UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi elemelerinde karşılaşan ve turnuvaya veda eden temsilcimiz, bir nevi bir aylık aradan sonra rövanş almak istiyor. Bu sebeple futbol tutkunları bu maçı şifresiz veren yabancı kanalları araştırıyor. İşte, Fenerbahçe Dinamo Kiev karşılaşmasının yayın bilgileri!

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR!

Arena Sport 4 HD Serbia

Arena Sport 7 HD Croatia

CBC Sport HD

Cosmote Sport 8 HD

Cytavision Sports 7 HD

M+ Liga de Campeones 6

Ring Bulgaria HD

RMC Sport Live 7

Silk Universal Georgia

Sport TV3 Portugal HD

SuperSport Football HD

SuperSport MáXimo 1 HD

ViaPlay Baltic HD

ViaPlay Finland HD

ViaPlay Iceland HD

ViaPlay Norway HD

ViaPlay Poland HD

ViaPlay Sweden HD

Yukarıdaki kanallar UEFA'nın yayın haklarını elinde bulundurmakla beraber Fenerbahçe Dinamo Kiev maçını belirlenen adresler üzerinden ekrana getirecek. Ancak bu kanallardan bazılarının sadece kendi ülkeleri içerisinde yayın yaptığını belirtmekte fayda var.

Mircea Lucescu

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Günlerdir merakla beklenen Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ülkemizde EXXEN adlı dijital video platformu üzerinden ekrana getirilecek. Tablet, telefon; bilgisayar ve akıllı TV aracılığıyla ulaşılabilen EXXEN, 2023-2024 sezonuna kadar Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin yayın haklarını elinde bulunduruyor. EXXEN hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriğimizi okuyabilirsiniz. Bunun dışında karşılaşmanın canlı anlatımı TÜMSPOR sitesi üzerinden okuyucularla paylaşılacak.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

MAÇ NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasındaki UEFA Avrupa Ligi B Grubu 1'inci karşılaşması, 8 Eylül Perşembe günü saat 19:45'te başlayacak. Ülker Stadyumu bu müsabakaya ev sahipliği yapacak.

Altay Bayındır

Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 24 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler, sadece bir hafta sonra bu kez Fransa'ya uçarak Rennes'in rakibi olacak.

HAKEMLER

Tamas Bognar (Hakem)

Balazs Buzas (1. Yardımcı Hakem)

Peter Kobor (2. Yardımcı Hakem)

Adam Farkas (Dördüncü Hakem)

Pascal Müller (VAR)

Markus Sinn (AVAR)

UEFA, Fenerbahçe Dinamo Kiev maçının saha içi hakemlerini Macaristan Futbol Federasyonu'ndan; VAR ve AVAR'ını Almanya'dan atadı.

Michy Batshuayi

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV MAÇ BİLET FİYATLARI

Fenerbahçe Yönetimi, Dinamo Kiev'le oynayacakları müsabakanın biletlerini PassoLig sistemi üzerinden satışa sundu. Fiyatlar şu şekilde:

  • Fenerium Alt E: 4.560 TL

  • Maraton Alt E: 1.320 TL

  • Fenerium Alt / Maraton Alt D-F: 1.060 TL

  • Fenerium Alt / Maraton Alt C-G: 880 TL

  • Fenerium Alt / Maraton Alt B-H: 685 TL

  • Fenerium Alt / Maraton Alt A-I: 540 TL

  • Fenerium Üst / Maraton Üst E: 480 TL

  • Fenerium Üst / Maraton Üst D-F: 435 TL

  • Fenerium Üst / Maraton Üst C-G: 395 TL

  • Fenerium Üst / Maraton Üst B-H: 300 TL

  • Fenerium Üst / Maraton Üst A-I: 265 TL

  • Kuzey / Spor Toto: 220 TL

Alınan son bilgiler doğrultusunda Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı için satılan tüm biletlerin tükendiği ve Ülker Stadyumu'nun tam kapasite ile rakibini ağırlayacağı öğrenildi.

JORGE JESUS: "KAZANMAK İSTİYORUZ"

Fenerbahçe'nin Portekizli deneyimli çalıştırıcısı Jorge Jesus, Dinamo Kiev maçı öncesinde yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Kurada tekrar Dinamo Kiev'le eşleştik. Futbolda ikinci şans her zaman ayağınıza geliyor. Bir ay önceki halimizden daha iyiyiz. Önceki maçlarımızda futbolda çok olmayan şeyler başımıza geldi. Ancak bu duruma bir rövanş olarak bakmıyoruz. Her maçı kazanmak istiyoruz."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz