TFF saldırısına tahliye kararı!

TFF'nin Riva'daki binasına silahlı saldırıda şüphelilerden Cüneyt U.'nun konutu terk etmeme şartıyla tahliyesine, Oğuzhan G.'nin de serbest bırakılmasına karar verildi.

TFF saldırısına tahliye kararı!
TFF saldırısına tahliye kararı!
GİRİŞ 03.09.2022 19:42 GÜNCELLEME 03.09.2022 19:51
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

TFF'nin Riva'daki binasına silahlı saldırıda şüphelilerden Cüneyt U.'nun konutu terk etmeme şartıyla tahliyesine, Oğuzhan G.'nin de serbest bırakılmasına karar verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nin Riva'da bulunan binasında 1 Eylül 2022 tarihinde saat 17.50 sıralarında gerçekleşen olayda binaya 5 adet mermi isabet etmişti. Binaya ateş edilmesiyle ilgili soruşturmada olay sırasında ve sonrasında alkollü oldukları tespit edilen şüpheliler Cüneyt U. ile Oğuzhan G., Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulandı. Polis soruşturma kapsamında bu kişilerle irtibatlı olduğu tespit edilen H.Ç.'yi de yakaladı. Emniyetteki işlemlerimin ardından şüpheliler Beykoz Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılıkta ifadelerinin ardından Cüneyt U. ve Oğuzhan G. 'adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Diğer şüpheli H.Ç ise serbest bırakıldı.

Mahkemede hakim karşısına çıkan şüphelilerden Cüneyt U.'nun konutu terk etmeme şartıyla tahliyesine, Oğuzhan G.'nin de serbest bırakılmasına karar verildi.

KAYNAK: DHA
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 28
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakın bu ülkede Fetöden temizlenemeyen bürokrasi kurumları var.. Bunların başında da Yargı var... Bu konuya eğilim gösterilmeli..
    Cevapla
  • Vatandaş38 1 yıl önce Şikayet Et
    Adalete bak hey yavrum hey, demekki silah sıkmak çok sorun olmuyor gençlik bu şekilde algılayacak ondan sonrada magandalar rast gele ateş açıp, kaç can alacak savcılar atın bu vatan hainlerini içeriye
    Cevapla
  • Caycumali 67... 1 yıl önce Şikayet Et
    Adalet bumu???..Ey ssvcilar hakimler bu adalet birgün sizede lazim olacak ..Acaba o zaman böyle cek cak yapacakmisiniz..Suçu işleyen neden suç işlemesin ???!!!!
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar basit işte... keşke mühendis olacağıma hakim olsaydım... önüne olay geliyor bir daha yapmayın sizi gidi gidi deyip sokağa salıyorsun bu kadar basit...
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ve yargı sistemine hastayım arkadaş e birileri vurulsa bu adam cesaret kazanıyor böyle dünya var mı iyi bende rastgele silah sıkayım kurşun nereye düşerse düşsün, güzel işmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle