Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda yer alan temsilcimiz Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Dinamo Kiev'i ağırlayacak. Daha önce Şampiyonlar Ligi elemelerinde karşılaşıp rakibine mağlup olan Sarı-Lacivertliler, bir nevi rövanş havasında maça çıkacak. Peki, Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Ayrıca maçın bilet fiyatları da merak ediliyor. İşte, müsabakaya dair son gelişmeler!

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
GİRİŞ 06.09.2022 16:17 GÜNCELLEME 06.09.2022 16:18

UEFA Avrupa Ligi'nde emin adımlarla yoluna devam eden Fenerbahçe, B Grubu'nun ilk maçında Dinamo Kiev ile kozlarını paylaşacak. On binlerce Sarı-Lacivertli taraftarın adeta iple çektiği maç öncesinde yayın bilgisi araştırılıyor. Buna ek olarak maç bilet fiyatları da merak ediliyor. Bilindiği gibi iki takım yeni sezona UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi elemeleriyle başlamış ve iki kez rekabet etmişlerdi. Peki, Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakaya dair son gelişmeler!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 2022-2023 fikstürü ve grup maçlarının tarihleriFenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 2022-2023 fikstürü ve grup maçlarının tarihleri

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV MAÇI NE ZAMAN?

Günlerdir merakla beklenen Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı, 8 Eylül Perşembe günü saat 19:45'te oynanacak. Sarı-Lacivertliler, rakibini Ülker Stadyumu'nda ağırlayacak. Maç esnasında kentteki hava sıcaklığının 27 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor. Temsilcimiz bu maçtan sadece bir hafta sonra bu kez Fransa'ya uçup Rennes ile mücadele edecek.

Attila Szalai

HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasındaki UEFA Avrupa Ligi B Grubu 1'inci maçı, EXXEN adlı dijital video platformunda canlı ve şifreli olarak ekrana gelecek. Tablet, telefon; bilgisayar ve akıllı TV aracılığıyla seyredilebilen EXXEN hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriğimizi okuyabilirsiniz. Bunun dışında karşılaşmanın canlı anlatımı ve son dakika gelişmeleri TÜMSPOR adresinde yayınlanacak.

Jorge Jesus

HAKEMLER

Tamas Bognar

Balazs Buzas

Peter Kobor

Adam Farkas

Pascal Müller

Markus Sinn

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz