Kanada Türkiye FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Slovenya ve Polonya'da FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası heyecanı sürüyor. Turnuvaya E Grubu'ndan dahil olan temsilcimiz, 3'üncü maçta Kanada ile kozlarını paylaşacak. Hatırlanacağı üzere Milliler, grupta şimdiye dek bir kez galip gelip bir kez mağlubiyet yaşamıştı. Peki, Kanada Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Kanada Türkiye FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Kanada Türkiye FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 30.08.2022 19:29 GÜNCELLEME 30.08.2022 19:29

20 Eylül 2021'de Dünya Voleybol Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan A Milli Erkek Voleybol Takımımız, Slovenya'da Son 16 turuna kalabilmek için kıyasıya rekabet ediyor. Gruptaki son maçında Kanada ile kozlarını paylaşmaya hazırlanan takımımız, kazandığı takdirde bir üst turun biletini alacak. Filenin Efeleri şimdiye dek Çin'i mağlup ederken İtalya'ya mağlup olmuştu. Peki, Kanada Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen müsabakanın yayın programı!

KANADA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Kanada ile Türkiye arasındaki Dünya Voleybol Şampiyonası maçı, 31 Ağustos Çarşamba günü saat 15:00'te oynanacak. Slovenya'nın başkenti Ljubljana'daki Arena Stozice bu müsabakaya ev sahipliği yapacak. 12 bin 480 kişi kapasiteli mekanda Kanadalı ve Türk taraftarlar takımlarını destekleyecek. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 22 derece olması ve yağışlı geçmesi tahmin ediliyor.

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı

HANGİ KANALDA?

On binlerce voleybol tutkununun adeta iple çektiği Kanada Türkiye maçı, TRT Spor YILDIZ kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek. Ayrıca TRT Spor YILDIZ kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son dakika gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Filenin Efeleri

A MİLLİ ERKEK VOLEYBOL TAKIMIMIZIN KADROSU

Başantrenör Nedim Özbey, Slovenya kadrosunu şu voleybolculardan oluşturdu:

Arslan Ekşi

Arda Bostan

Adis Lagumdzija

Metin Toy

Burutay Subaşı

Burak Güngör

Kaan Gürbüz

Mirza Lagumdzija

Bedirhan Bülbül

Doğukan Ulu

Faik Samed Güneş

Ahmet Tümer

Volkan Döne

Berkay Bayraktar

A Milli Erkek Voleybol Takımımızın teknik heyeti de 10 kişilik bir ekipten oluşuyor.

GRUP E PUAN DURUMU

  1. İtalya: 6 Puan

  2. Türkiye: 3 Puan

  3. Kanada: 3 Puan

  4. Çin: 0 Puan

E Grubu'nda İtalya şimdiye dek mağlubiyet yüzü görmezken, 3'üncü torbadan katılan Çin galibiyet alamadı. Milli takımımız, Kanada'yı yendiği takdirde doğrudan Son 16 turunda yarışacak. Eğer Kanada'yı yenemezse bu kez 'En İyi 3.' olmak için çabalayacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz