MAÇ ÖZETİ İZLE | Konyaspor 1-0 Fenerbahçe (Gol, Süper Lig, Kırmızı Kartlar)

Süper Lig'de 4'üncü hafta için kapanış vakti geldi. Konyaspor, son dönemin formda takımlarından Fenerbahçe'yi taraftarı önünde ağırladı. İki kez kırmızı kartın çıktığı maçta ev sahibi Konyaspor, 1-0'lık skorla galip gelmesini bildi. Yeşil-Beyazlılara galibiyeti getiren golü Muhammet Demir kaydetti. Peki, Konyaspor Fenerbahçe maç özeti nasıl izlenir?

MAÇ ÖZETİ İZLE | Konyaspor 1-0 Fenerbahçe (Gol, Süper Lig, Kırmızı Kartlar)
MAÇ ÖZETİ İZLE | Konyaspor 1-0 Fenerbahçe (Gol, Süper Lig, Kırmızı Kartlar)
GİRİŞ 29.08.2022 21:06 GÜNCELLEME 29.08.2022 21:06

İlhan Palut öncülüğünde yeni sezona giren Konyaspor, Süper Lig'in 4'üncü haftasında Fenerbahçe ile karşılaştı. On binlerce taraftarın tribünden takip ettiği müsabakadan İlhan Palut'un öğrencileri 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Ayrıca Adil Demirbağ ve Enner Valencia kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktı. Konya'da da galibiyeti getiren golü 66'ncı dakikada Muhammet Demir kaydetti. Peki, Konyaspor Fenerbahçe maç özeti nasıl izlenir?

KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇININ ÖZETİ NASIL İZLENİR?

Süper Lig 4. Hafta karşılaşmalarından Konyaspor Fenerbahçe maçının özeti beIN Sports sitesinde ve TRT Spor kanalında yayınlanmaktadır. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut

MAÇ NE ZAMAN?

Konyaspor ile Fenerbahçe arasındaki son derece kritik karşılaşma, 29 Ağustos Pazartesi günü saat 19.15'te başladı. Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı maç öncesinde binlerce bilet satışı gerçekleştirildi. Gerek Konya taraftarı gerekse Fenerbahçe taraftarı takımlarını tribünden destekledi. Ayrıca maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 31 derece olması ve yağışsız geçmesi beklendi.

HAKEMLER

Arda Kardeşler (Hakem)

Cevdet Kömürcüoğlu (1. Yardımcı Hakem)

Serkan Ok (2. Yardımcı Hakem)

Atilla Karaoğlan (Dördüncü Hakem)

Koray Gençerler (VAR)

Erkan Engin (AVAR)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Konyaspor Fenerbahçe maçının saha içi hakemlerini ve VAR ile AVAR'ını internet üzerinden açıkladı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

KONYASPOR: Sehić, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme Sityá, Hadžiahmetović, Soner, Rahmanović, Murić, Bytyqi, Muhammet

FENERBAHÇE: Altay, Lemos, Szalai, Peres, Arao, Zajc, Ferdi, Lincoln, Emre, Rossi, Valencia.

Her iki takımda ilk 11 oyuncularını müsabakaya son bir saat kala sosyal medya hesapları üzerinden duyurmaktadır. Siz de maçtan bir saat kadar önce haberimizi ziyaret ederek ilk 11'leri öğrenebilirsiniz.

Arda Güler, Fenerbahçe

KONYASPOR İLE FENERBAHÇE ARASINDAKİ MAÇLAR!

Önceki sezonu 3'üncü sırada tamamlayan Konyaspor ile Fenerbahçe şimdiye dek 45 kez karşılaştı. Sarı-Lacivertliler, Konyaspor'a büyük bir üstünlük kurarak 34 maçı kazanmasını bildi. Yeşil-Beyazlılar da 8 kez galip gelirken 3 maç beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe, 45 maçta rakip ağları 113 kez sarsarken; Anadolu temsilcisi bu baskıya 48 golle karşılık verdi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz