Manchester United Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'de haftanın kapanış karşılaşması Manchester United ile Liverpool arasında oynanacak. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan United, Jürgen Klopp idaresindeki Liverpool'u ağırlıyor. Avrupa ve Dünya genelindeki binlerce futbol tutkunu ise bu müsabakanın yayın programını araştırıyor. Peki, Manchester United Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Manchester United Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Manchester United Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 22.08.2022 14:25 GÜNCELLEME 22.08.2022 14:25

Dünyanın en çok takip edilen futbol organizasyonu İngiltere Premier Lig'de 3'üncü hafta, enfes bir karşılaşma ile kapanış yapıyor. Ligde henüz galibiyet yüzü görmeyen Manchester United ile Liverpool, tarihi Old Trafford'da sahaya inecek. Her iki takım da maç öncesi son hazırlıklarını tamamladı. On binlerce futbolseverin tribündeki yerlerini alması bekleniyor. Peki, Manchester United Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik karşılaşmanın yayın programı!

MANCHESTER UNİTED LİVERPOOL MAÇI NE ZAMAN?

Haftalardır merakla beklenen Manchester United Liverpool maçı, 22 Ağustos Pazartesi günü saat 22.00'de başlayacak. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 22 derece olması ve yağışlı geçmesi tahmin ediliyor. 

Cristiano Ronaldo, Manchester United

HANGİ KANALDA?

Manchester United ile Liverpool arasındaki İngiltere Premier Lig 3. Hafta karşılaşması beIN Sports HD3 kanalında ekrana gelecek. Ayrıca beIN Connect uygulamasından da maç yayını yapılacak. 

Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Ev sahibi Manchester United'da Facunda Pellistri sakatlığı sebebiyle Liverpool karşısında forma giyemeyecek. Konuk Liverpool'da da kart cezalısı Darwin Nunez ile takımın önemli isimlerinden Thiago Alcantara sakatlığından ötürü kadroya dahil edilmeyecek.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz