MAÇ ÖZETİ İZLE | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray (Gomis, Gol, Süper Lig)

Süper Lig 2022-2023 sezonu 3'üncü hafta açılış karşılaşması Ümraniyespor ile Galatasaray arasında oynandı. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki karşılaşmayı binlerce futbolsever tribünden takip ederken, Sarı-Kırmızılılar Bafetimbi Gomis ile üç puana ulaşan taraf oldu. Peki, Ümraniyespor Galatasaray maç özeti nasıl izlenir?

MAÇ ÖZETİ İZLE | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray (Gomis, Gol, Süper Lig)
MAÇ ÖZETİ İZLE | Ümraniyespor 0-1 Galatasaray (Gomis, Gol, Süper Lig)
GİRİŞ 19.08.2022 22:55 GÜNCELLEME 19.08.2022 22:55

Süper Lig'de 3. Hafta heyecanı yaşanıyor. Bugün ligin yeni ekibi Ümraniyespor, evinde Galatasaray'ı ağırladı. İlk yarısı 0-0'lık eşitlikle sonuçlanan maçta 3 puana ulaşan taraf, Okan Buruk'un öğrencileri oldu. 86'ncı dakikada topu önünde bulan Gomis, düzgün bir vuruşla Serkan'ı çaresiz bıraktı. Böylece Sarı-Kırmızılıların puanı 6'ya çıktı. Peki, Ümraniyespor Galatasaray maç özeti nasıl izlenir?

ÜMRANİYESPOR GALATASARAY MAÇ ÖZETİ NASIL İZLENİR?

On binlerce futbol tutkununun ekran başından takip ettiği Ümraniyespor Galatasaray maçının özeti beIN Sports sitesinde ve TRT Spor kanalından izlenebiliyor. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakanın canlı anlatımını takip edebilir ve maçın sonucunu öğrenebilirsiniz.

Ümraniyespor A Takım Antrenmanı

NE ZAMAN?

Ümraniyespor ile Galatasaray arasındaki Süper Lig 3. Hafta karşılaşması, 19 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de başladı. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki müsabakayı Ümraniyeli ve Galatasaraylı taraftarlar tribünden takip etti. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 26 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyordu.

Galatasaray A Takım Antrenmanı

HAKEMLER

  • Ali Şansalan (Hakem)

  • Samet Çavuş (1. Yardımcı Hakem)

  • Ata Yıldırım (2. Yardımcı Hakem)

  • Sarper Barış Saka (Dördüncü Hakem)

  • Koray Gençerler (VAR)

  • Serkan Tokat (AVAR)

Türkiye Futbol Federasyonu, Ümraniyespor Galatasaray maçının saha içi hakemlerini Perşembe günü, VAR ve AVAR'ını Cuma günü itibariyle açıkladı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ!

ÜMRANİYESPOR: Serkan Kırıntılı, Serkan Göksu, Allyson, Glumac, Lenjani, Oğuz, Geraldo, Mrsic, Avounou, Del Valle, Bettaieb

GALATASARAY: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, van Aanholt, Torreira, Oliveira, Emre Akbaba, Yunus, Kerem, Seferovic.

Gerek Ümraniyespor gerekse Galatasaray, sahaya çıkan ilk 11'lerini bir saat kadar önceden sosyal medya üzerinden duyurmaktadır.

ÜMRANİYESPOR İLE GALATASARAY'IN EKSİKLERİ

Ev sahibi Ümraniyespor'da eksik oyuncu bulunmuyor. Takım da kart cezalısı oyuncu da yer almadı. Okan Buruk'un Galatasaray'ın da da yeni transferlerden Leo Dubois ile Fredrik Midtsjö sakat konumda.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz