Fenerbahçe Austria Wien rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, Austria Wien'ı rövanş maçında evinde ağırlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak müsabaka öncesinde kulüp yönetiminin biletleri PassoLig sistemi üzerinden satışa sunması bekleniyor. Peki, Fenerbahçe Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe Austria Wien rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
Fenerbahçe Austria Wien rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
GİRİŞ 18.08.2022 22:40 GÜNCELLEME 18.08.2022 22:40

Yeni sezona Jorge Jesus'la başlayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki macerasını sürdürüyor. Turnuvanın üçüncü eleme turunda Çekya ekibi Slovacko'yu eleyen Sarı-Lacivertliler, Play-Off etabında Austria Wien ile eşleşmişti. Temsilcimiz, Avusturya ekibini elemesi halinde grup aşamasının biletini alacak. Diğer taraftan binlerce futbolsever rövanş karşılaşmasının bilet fiyatlarını araştırıyor. Peki, Fenerbahçe Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

FENERBAHÇE AUSTRİA WİEN RÖVANŞI NE ZAMAN?

Temsilcimiz Fenerbahçe ile Austria Wien arasındaki UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçı, 25 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak.

Arda Güler ile Jorge Jesus

HANGİ KANALDA?

Binlerce insanın tribünden, on binlercesinin ekran başından takip edeceği Fenerbahçe Austria Wien rövanşının yayıncısı henüz belli olmadı. Bilindiği üzere ilk karşılaşma Spor Smart HD kanalında ve D-Smart GO uygulamasında yayınlanmıştı. Ancak turnuvanın yayın hakları EXXEN'e ait. Yayın bilgisinin de önümüzdeki günlerde netliğe kavuşması bekleniyor.

Willian Arao, Fenerbahçe

GRUP AŞAMASININ TARİHİ

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda başarılı olan ekipler doğrudan grup aşamasına yükselecek. Sadece Avrupa Ligi'nde değil, Şampiyonlar Ligi Play-Off etabında başarısız olan takımlar da gruplara kalacak. Kura çekimi, 26 Ağustos Cuma günü İstanbul'da yapılacak. Etkinliğe başarılı olan ekiplerin yöneticileri ile UEFA temsilcisi katılacak.

Grup maçlarının tarihleri ise şu şekilde:

1. MAÇ: 8 Eylül 2022

2. MAÇ: 15 Eylül 2022

3. MAÇ: 6 Ekim 2022

4. MAÇ: 13 Ekim 2022

5. MAÇ: 27 Ekim 2022

6. MAÇ: 3 Kasım 2022

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz