Sivasspor Malmö rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi!

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda temsilcimiz Sivasspor, İsveç ekibi Malmö'yü rövanş karşılaşmasında evinde ağırlayacak. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak müsabaka öncesinde bilet satışı da yapılacak. Öte yandan, bu karşılaşmanın tarihleri de merak ediliyor. Peki, Sivasspor Malmö maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Sivasspor Malmö rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi!
Sivasspor Malmö rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi!
GİRİŞ 18.08.2022 20:51 GÜNCELLEME 18.08.2022 20:51

Avrupa'da futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Kupa 2'deki temsilcilerimizden Sivasspor, Malmö'yü rövanş maçı hasebiyle Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda ağırlayacak. Hatırlanacağı üzere ilk müsabaka Malmö'nün evinde oynanmıştı. Şimdi ise gözler eşleşmenin ikinci ayağına çevrildi. Peki, Sivasspor Malmö maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın yayın programı!

SİVASSPOR MALMÖ MAÇI NE ZAMAN?

Sivasspor ile Malmö FF arasındaki UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ikinci maçı, 25 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak.

Sivasspor A Takım antrenmanı

HANGİ KANALDA?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Sivasspor Malmö rövanş müsabakası, TRT Spor kanalında ekrana gelecek. Ayriyeten TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak.

GRUP AŞAMASI KURASI

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda başarılı olan takımlar, grup aşamasına katılacak. Grupların kura çekimi ise, 26 Ağustos Cuma günü İstanbul'da çekilecek. Etkinliğe kulüp yetkilileri ve UEFA temsilcileri katılım sağlayacak. Sivasspor da Malmö'yü elemesi halinde bu kurada yer alacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz