Sami Uğurlu kimdir?

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, 6-0'lık Fenerbahçe yenilgisinin ardından istifa kararı aldı. Peki, Sami Uğurlu kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, deneyimli futbol insanının kariyeri ve istatistikleri...

Sami Uğurlu kimdir?
Sami Uğurlu kimdir?
GİRİŞ 18.08.2022 18:53 GÜNCELLEME 18.08.2022 18:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa'da 4-0'lık Medipol Başakşehir ve 6-0'lık Fenerbahçe yenilgilerinin ardından Sami Uğurlu istifa kararı aldı. Aralık 2021'de Hakan Kutlu yerine teknik direktörlük görevine gelen Uğurlu, takımı ligde tutmuş ve aldığı sonuçlarla ön plana çıkmıştı. Ancak Süper Lig 2022-2023 Futbol Sezonu Kasımpaşa açısından kötü bir şekilde başladı. Takım ilk iki haftada puan alamayınca Uğurlu görevden ayrıldığını açıkladı. Peki, Sami Uğurlu kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, Uğurlu'nun kariyeri boyunca çalıştırdığı takımlar ve istatistikleri...

SAMİ UĞURLU'NUN BİYOGRAFİSİ

Sami Uğurlu, 27 Nisan 1978'de İzmir'de dünyaya geldi. Ağustos 2022 itibariyle 44 yaşındadır. Kariyerine futbolcu olarak başlayan Uğurlu, devam eden süreçte antrenörlük yapmıştır. Deneyimli futbol insanı son olarak Kasımpaşa Spor Kulübü'nde teknik direktör olarak görev aldı. İstanbul temsilcisi, Uğurlu ile yol ayrımına gittiklerini açıkladı.

Sami Uğurlu, Kasımpaşa

ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

Sami Uğurlu, antrenörlük kariyeri boyunca Altınordu; Eskişehirspor, Altay Spor Kulübü, MKE Ankaragücü ve Kasımpaşa'da görev aldı. 5 takımda da Yardımcı Antrenörlük yapan Uğurlu, ilk teknik direktörlük deneyimini Kasımpaşa'da edindi. Bunun dışında Altınordu'nun U-12 takımı dahil olmak üzere çeşitli yaş kategorilerinde de görev aldı.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal ile Sami Uğurlu

İSTATİSTİKLERİ

Hakan Kutlu'nun ardından teknik direktörlük görevini üstlenen Sami Uğurlu, Kasımpaşa'nın başında 24 maça çıktı. Toplam 1.88 maç başı puan ortalamasını yakaladı. Mavi-Beyazlılar onun idaresinde 7 kez mağlup olurken; 14 kez galip geldi. 3 maçta da eşitlik bozulmadı. Kasımpaşa, 2021-2022 sezonunu 53 puanla 11'inci sırada noktaladı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • Mithat Özciğer 1 yıl önce Şikayet Et
    Kulüp yönetiminin hiç mi suçu yok. Şanssız bir fikstür başlangıcı.Her iki takımda bir önceki sezondan kadrosu oturmuş.Antrenöre suçu yüklemek en kolay yol.
    Cevapla