MAÇ ÖZETİ İZLE | Kasımpaşa 0-6 Fenerbahçe (Joshua King, Enner Valencia, Arda Güler, Emre Mor)

Süper Lig 2. Hafta kapanış karşılaşmasında iki İstanbul temsilcisi karşılaştı. Bugün Kasımpaşa, evi Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Fenerbahçe'yi ağırladı. Sarı-Lacivertliler, rakiplerini 6-0'lık skorla geçerek sezonun ilk galibiyetini alırken; puanlarını da 4'e yükselttiler. Peki, Kasımpaşa Fenerbahçe maç özeti nasıl izlenir?

MAÇ ÖZETİ İZLE | Kasımpaşa 0-6 Fenerbahçe (Joshua King, Enner Valencia, Arda Güler, Emre Mor)
MAÇ ÖZETİ İZLE | Kasımpaşa 0-6 Fenerbahçe (Joshua King, Enner Valencia, Arda Güler, Emre Mor)
GİRİŞ 15.08.2022 23:40 GÜNCELLEME 15.08.2022 23:40

Süper Lig'de bir hafta daha sona erdi. Bugün, Kasımpaşa ile Fenerbahçe; Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda sahaya indi. İki takım da son hazırlıklarını tamamlarken, ilk 11'ler de sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Jorge Jesus'un öğrencileri, Kasımpaşa'yı 6-0 gibi net bir skorla geçerken haftayı 3 puanla kapattılar. Öte yandan Fenerbahçe'de Joshua King; Arda Güler (2), Emre Mor ve Enner Valencia (2) skora katkı sağlayan isimlerdi.

KASIMPAŞA FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ NASIL İZLENİR?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Kasımpaşa Fenerbahçe maç özeti, ülkemizde beIN Sports'ta ve TRT Spor'da yayınlanmaktadır. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus

MAÇ NE ZAMAN?

Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasındaki Süper Lig 2. Hafta karşılaşması, 15 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45'te başladı. Karşılaşmaya Recep Tayyip Erdoğan Stadı ev sahipliği yaptı. Maç saatinde hava sıcaklığının 23 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyordu. Sarı-Lacivertliler, rakiplerini 5-0 gibi bir skorla geçti.

HAKEMLER

  • Mete Kalkavan (Hakem)

  • Kerem Ersoy (1. Yardımcı Hakem)

  • Kemal Yılmaz (2. Yardımcı Hakem)

  • Ozan Ergün (Dördüncü Hakem)

  • Alper Ulusoy (VAR)

  • Emre Malok (AVAR)

Türkiye Futbol Federasyonu, Kasımpaşa Fenerbahçe maçının saha içi hakemlerini Perşembe günü, VAR ve AVAR'ını da Pazartesi günü itibariyle duyurdu.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu

KASIMPAŞA İLE FENERBAHÇE ARASINDAKİ MAÇLAR

Kasımpaşa ile Fenerbahçe bugüne kadar 40 resmi maç oynadı. Bu maçların 4'ünü Mavi-Beyazlılar kazanırken, 4 müsabaka beraberlikle sonuçlandı. 32 maçta da Fenerbahçe galip geldi. Sarı-Lacivertliler, rakiplerine 40 maçta 99 gol atarken; Kasımpaşa 36 golle karşılık verdi.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ!

KASIMPAŞA: Ertuğrul, Graovac, Hasan Emre, Hadergjonaj, Petretta, Aytaç Kara, Eysseric, Hajradinvoc, Fall, Celina, Bahoken.

FENERBAHÇE: Altay, Osayi-Samuel, Gustavo, Szalai, Ferdi, Arao, Zajc, Emre Mor, Lincoln, King, Valencia.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz