MAÇ SONUCU | Trabzonspor 1-0 Hatayspor (Süper Lig 2. Hafta)

Süper Lig'in 2'nci haftasında son şampiyon Trabzonspor, evinde Akdeniz temsilcisi Hatayspor'u ağırladı. Bordo-Mavililer, evinde oynadıkları karşılaşmada Hatay'ı 1-0'lık skorla mağlup etmesini bildi. Fırtına'ya galibiyeti getiren tek golü Abdülkadir Ömür kaydetti.

MAÇ SONUCU | Trabzonspor 1-0 Hatayspor (Süper Lig 2. Hafta)
MAÇ SONUCU | Trabzonspor 1-0 Hatayspor (Süper Lig 2. Hafta)
GİRİŞ 13.08.2022 12:28 GÜNCELLEME 13.08.2022 12:28

Süper Lig'in ilk haftasında İstanbulspor'u deplasmanda 2-0'lık skorla geçen Trabzonspor, evi Medical Park Stadyumu'nda Hatayspor'u ağırladı. Bu yıl Serkan Özbalta'nın yönettiği Hatayspor da ilk haftayı BAY geçmişti. Akdeniz temsilcisi, ilk maçını son şampiyonla oynadı. 90 dakikalık mücadeleden ev sahibi Trabzonspor galibiyetle ayrılırken 3 puanı getiren golü Abdülkadir Ömür (71') kaydetti

TRABZONSPOR HATAYSPOR MAÇININ YAYIN BİLGİSİ

Süper Lig 2. Hafta karşılaşmalarından Trabzonspor Hatayspor maçı, Türkiye'de beIN Sports HD1 kanalında ve beIN Connect uygulamasında canlı ve şifreli olarak izlendi.

Kouassi, Trabzonspor

beIN Sports HD1, Digitürk'ün 77'nci kanalında yayın yapan şifreli kanalıyken beIN Connect; internet tabanlı bir uygulamadır. Uydu ile internet arasındaki sinyal gönderimi farkından ötürü beIN Sports HD1'in yayını, Connect'in 30-40 saniye önünde gitmektedir.

Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

CANLI ANLATIM

Önceki yıllarda da olduğu üzere Türk takımlarının Avrupa arenasındaki maçları ve Süper Lig karşılaşmaları, TÜMSPOR sitesi üzerinden yayınlanmaktadır. Siz de TÜMSPOR sitesindeki Maç Merkezi bölümüne tıklayarak, Trabzonspor Hatayspor maçına dair gelişmeleri anında okuyabilirsiniz. Bu bölümde takımların güncel form durumu, ilk 11 oyuncuları ve karşılaşmadaki önemli gelişmeler paylaşılıyor.

Kevin Varga, Hatayspor

MAÇ NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun televizyondan takip ettiği Trabzonspor Hatayspor maçı, 12 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de başladı. Bordo-Mavililerin evi Medical Park Stadyumu, bu karşılaşma öncesinde binlerce taraftara kapılarını açtı. Alınan son bilgiler doğrultusunda 34 bin 655 bilet satışı gerçekleştirilirdi. Maç saatinde de kentteki hava sıcaklığının 26 derece olması tahmin ediliyordu.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ!

TRABZONSPOR: Uğurcan, Larsen, Denswil, Hugo, Eren, Siopis, Doğucan, Bakasetas, Visca, Trezeguet, Cornelius

HATAYSPOR: Erce, Kamil, Simon, Vranjes, Samuel, Ruben, Aabid, Musa, Dylan, Saba, Ayoub

İki takım da ilk 11 oyuncularını müsabakaya son bir saat kala sosyal medya hesapları üzerinden duyurmaktadır. Saat 20.00'den itibaren haberimizi ziyaret ederek takımların ilk 11'lerini öğrenebilirsiniz.

EKSİK OYUNCULAR

Ev sahibi Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen, Bruno Peres, Serkan Asan ve Marek Hamsik sakatlıkları sebebiyle Hatayspor maçının kadrosuna dahil edilmedi. Konuk ekipte de sakat oyuncu bulunmuyor.

Trezeguet, Trabzonspor

TRABZONSPOR İLE HATAYSPOR ARASINDAKİ MAÇLAR

Süper Lig'de önceki sezonu şampiyonlukla tamamlayan Trabzonspor ile Hatayspor, şimdiye dek 4 kez kozlarını paylaştı. Bu maçların 2'sini Bordo-Mavililer kazanırken, 2 müsabakada taraflar 1'er puana razı oldu. Fırtına, 4 maçta rakibine 5 gol atarken; Hatayspor 2 golle karşılık verdi. İki takım son olarak 6 Mayıs 2022'de Süper Lig'de karşılaştı ve 1-1'lik eşitlikle sahadan ayrıldılar.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz