MAÇ ÖZETİ İZLE | Slovacko 1-1 Fenerbahçe (Goller, Asistler)

UEFA Avrupa Ligi'nde Slovacko ile Fenerbahçe, City Stadyumu'nda ikinci randevuya çıktı. İki takım arasındaki ikinci mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken Fenerbahçe bir üst tura yükselen taraf oldu. Peki, Slovacko Fenerbahçe maç özeti nasıl izlenir?

MAÇ ÖZETİ İZLE | Slovacko 1-1 Fenerbahçe (Goller, Asistler)
MAÇ ÖZETİ İZLE | Slovacko 1-1 Fenerbahçe (Goller, Asistler)
GİRİŞ 11.08.2022 21:55 GÜNCELLEME 11.08.2022 21:57

Türk takımlarının Avrupa'daki mücadelesi sürüyor. UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turundaki temsilcimiz Fenerbahçe, Slovacko ile ikinci maça çıktı. 90 dakikalık mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken totalde durumu 4-1 yapan Fenerbahçe, Play-Off turuna yükselen taraf oldu. Sarı-Lacivertlilerin golünü Serdar Dursun atarken, Slovacko'nun tek golü Sasinka'dan geldi. Peki, Slovacko Fenerbahçe maç özeti nasıl izlenir?

SLOVACKO FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ NASIL İZLENİR?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Slovacko Fenerbahçe maçının özeti S Sport Plus ve EXXEN'de yayınlanmaktadır. Bu adresler dışında TÜMSPOR sitesinde de karşılaşmanın canlı anlatımı yapıldı. TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmeleri tam zamanında takip edebilirsiniz. Öte yandan, Fenerbahçe ile Austria Wien arasındaki Play-Off turu karşılaşmasının tarihleri için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

Austria Wien Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Austria Wien Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Attila Szalai, Fenerbahçe

NE ZAMAN?

Slovacko ile Fenerbahçe arasındaki kritik UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu eşleşmesinin rövanşı, 11 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de başlıyor.

Fenerbahçe A Takımı

Karşılaşma, Slovacko'nun evi City Stadyumu'nda oynanıyor. 8 bin kişi kapasiteli tribünde Fenerbahçe taraftarı da kendilerine ayrılan tribünden takımlarına destek oluyor. Müsabakayı şifresiz veren kanalları öğrenebilmek için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

Slovacko Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanşıSlovacko Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanşı

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ!

SLOVACKO: Nguyen, Tomic, Simko, Kadlec, Doski, Danicek, Travnik, Levin, Petrzela, Sasinka, Holzer

FENERBAHÇE: Altay, Osayi, Lemos, Luan Peres, Szalai, İsmail Yüksek, Crespo, Arda Güler, Rossi, Bruma, Serdar Dursun

Müsabakaya son bir saat kala Slovacko ve Fenerbahçe ekiplerinin ilk 11 oyuncularını sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaştı.

HAKEMLER

Nikola Dabanovic

Milovan Djukic

Vladan Todorovic

Milos Boskovic

Karşılaşmanın saha içi hakemleri Karadağ Futbol Federasyonu'ndan (MFF) atandı. 

İLK MAÇTA NE OLDU?

Fenerbahçe'nin evi Ülker Stadyumu'nda oynanan ilk maçta Sarı-Lacivertliler, Çekyalı rakiplerini 3-0 gibi net bir skorla geçmesini bildi. Sarı-Kanarya'da gol perdesini Emre Mor açarken, Lincoln Henrique ilk yarıda enfes bir frikik golü kaydetti.

Michal Kadlec, Slovacko

İkinci yarıda da Slovacko'dan Hofmann takımını 10 kişi bırakırken, Fenerbahçe'den Lincoln; ilk golüne nazire edercesine cinsten bir gol daha buldu. Temsilcimiz, 90 dakikalık müsabakayı 3-0 önde kapattı.

KAZANAN AUSTRİA WİEN'LE EŞLEŞİYOR

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turunda temsilcimiz Fenerbahçe, ilk maçtaki skor üstünlüğünü koruyup bir üst tura yükselirse, Play-Off etabında Austria Wien'le kozlarını paylaşacak. Bu müsabaka da 18-25 Ağustos tarihlerinde organize edilecek.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz