Austria Wien Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Avusturya Bundesliga ekibi Austria Wien ile turnuvadaki temsilcimiz Fenerbahçe grup aşamasına kalabilmek için mücadele edecek. Peki, Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, binlerce futbol tutkununun merak ettiği karşılaşmanın yayın programı...

Austria Wien Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Austria Wien Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 12.08.2022 15:47 GÜNCELLEME 12.08.2022 15:48

Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Futbol Sezonunu 2'nci sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi bileti alan Fenerbahçe, burada Dinamo Kiev'e elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam etmişti. 3. Eleme Turunda Çekya ekibi Slovacko'yu geçen Sarı-Lacivertliler, grup aşamasından bir önceki Play-Off turunda Austria Wien ile eşleşti. Peki, Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, müsabakanın yayın programı ve tarihleri...

AUSTRİA WİEN FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Avusturya'da önceki sezonu 3'üncü sırada bitiren Austria Wien ile Fenerbahçe arasındaki Play-Off karşılaşması, 18 Ağustos Perşembe günü saat 22.00'de oynanacak. Bu müsabakaya Austria Wien, Estadio Franz Horr'da ev sahipliği yapacak. 17 bin 500 kişi kapasiteli mekanda sadece ev sahibi ekibin değil, Fenerbahçe'nin taraftarı da ağırlanacak.

Estadio Franz Horr

HANGİ KANALDA?

Austria Wien Fenerbahçe maçı, ülkemizde EXXEN uygulamasından takip edilecek. EXXEN hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriğimizi okuyabilirsiniz. Bunun dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek Austria Wien Fenerbahçe eşleşmesine dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

RÖVANŞ MAÇININ TARİHLERİ

UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgiler doğrultusunda, Austria Wien ile Fenerbahçe arasındaki eşleşmenin rövanşı, 25 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de oynanacak.

Fenerbahçe A Takımı antrenmanı

Bu karşılaşmaya da temsilcimiz Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda ev sahipliği yapacak. İlk maçtakine benzer şekilde sadece Sarı-Lacivertliler değil, konuk tribününde Austria Wien seyircisi de ağırlanacak.

HAKEMLER

  • Daniel Siebert

  • Jan Seidel

  • Rafael Foltyn

  • Daniel Schlager

UEFA, Austria Wien ile Fenerbahçe arasındaki Play-Off turunun ilk karşılaşmasının hakemlerini Almanya Futbol Federasyonu'ndan (DFF) atadı.

AUSTRİA WİEN TEKNİK DİREKTÖRÜ SCHMİD: "HARİKA OYUNCULARI VAR"

Avusturyalı tecrübeli teknik direktör Manfred Schmid, Fenerbahçe maçı öncesinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Austria Wien Teknik Direktörü Manfred Schmid

"Fenerbahçe elbette turun favorisi ve bizim turu geçmemiz sürpriz olacak. Fenerbahçe'nin gerçekten harika ve çok kaliteli futbolcuları var."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz