Slovacko Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanşı

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. Eleme turunda Çekya ekibi Slovacko, rövanş maçı sebebiyle temsilcimiz Fenerbahçe'yi City Stadyumu'nda ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde binlerce futbol tutkunu yayın bilgisi araştırması yapıyor. Peki, Slovacko Fenerbahçe maçı ne zaman ve saat kaçta başlayacak? İşte, kritik müsabakayı şifresiz veren kanalların tam listesi!

Slovacko Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanşı
Slovacko Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanşı
GİRİŞ 11.08.2022 13:53 GÜNCELLEME 11.08.2022 13:53

Avrupa'nın iki numaralı futbol turnuvası UEFA Avrupa Ligi'nde 3. Eleme Turu heyecanı yaşanıyor. Bugün oynanan maçlarla beraber Play-Off'a yükselen son takımlar da belli olacak. Turnuvanın bu etabındaki temsilcimiz Fenerbahçe, önceki gün Çekya'ya giderek Slovacko hazırlıklarına devam etti. İlk maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanan Sarı-Lacivertliler, City Stadyum'da avantajlı olan taraf konumunda. Peki, Slovacko Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Slovacko Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar...

Rezerv Lig nedir? TFF Rezerv Lig'de hangi takımlar var?Rezerv Lig nedir? TFF Rezerv Lig'de hangi takımlar var?

SLOVACKO FENERBAHÇE MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Canal 11 Portugal HD

CT Sport Czech HD

SportKlub Balkins HD

Yukarıda yer alan kanallar, kendi bölgelerinde uydu ve internet yayını yapan medya kuruluşlarıdır.

Altay Bayındır, Fenerbahçe

HANGİ KANALDA?

Temsilcimizin UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı rövanş maçı, ülkemizde S Sport kanalında ve S Sport Plus uygulamasında ekrana gelecek. S Sport, televizyon platformlarında şifreli yayın yapan bir kanalken, S Sport Plus dijital abonelik sistemiyle çalışan bir uygulamadır. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

NE ZAMAN?

Slovacko ile Fenerbahçe arasındaki UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanşı, 11 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak. 8 bin 121 kişilik City Stadyumu bu müsabakaya ev sahipliği yapacak. Az sayıda Fenerbahçe taraftarı ile Slovacko hayranlarının tribünden maçı takip etmesi bekleniyor.

City Stadyumu, Çekya

HAKEMLER

  • Nikola Dabanovic

  • Milovan Djukic

  • Vladan Todorovic

  • Milos Boskovic

UEFA, Slovacko Fenerbahçe rövanşının saha içi hakemlerini Karadağ Futbol Federasyonu'ndan (MFF) atadı.

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU?

Ülker Stadyumu'nda 40 bini aşkın futbol tutkununun takip ettiği ilk karşılaşmada, Fenerbahçe Slovacko'yu 3-0 gibi net bir skorla mağlup etmesini bilmişti.

Lincoln Henrique, Fenerbahçe

Temsilcimizin gollerini Lincoln Henrique (2) ve Emre Mor atarken, Slovacko'da Stanislav Hofmann 48'inci dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Hofmann, cezalı durumda olması sebebiyle rövanş kadrosuna dahil edilmeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

SLOVACKO: Filip Nguyen, Kadlec, Simko, Kalabiska, Reinberk, Danicek, Havlik, Travnik, Kohut, Holzer, Kozak

FENERBAHÇE: Altay, Attila, Luan, Ferdi, Osayi-Samuel, Crespo, Zajc, Lincoln, Rossi, Emre Mor, Serdar Dursun

JORGE JESUS: "İSTEDİĞİMİZ SEVİYEYE ULAŞACAĞIZ"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, önceki gün Çekya'da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus

Portekizli çalıştırıcı, Slovacko maçına yönelik şu ifadeleri kullandı: "Zaman geçtikçe taktik, teknik ve fiziksel olarak istediğimiz seviyeye ulaşacağız. Avrupa maçlarını oynamak oyuncuları gelişimi için önemli. Ne kadar maç oynarsak istediğimiz seviyeye o kadar çok yaklaşırız. Hiçbir zaman net süre veremezsiniz çünkü futbol kolektif bir oyun"

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz