West Ham United Manchester City maçı ne zaman? İngiltere Premier Lig'de futbol şöleni!

İngiltere Premier Lig'de yeni sezonun ilk haftası West Ham United Manchester City maçı ile sonlanıyor. Bir tarafta David Moyes'un üst sıraları hedefleyen West Ham'ı, diğer tarafta son iki sezonun şampiyonu City var. Peki, West Ham United Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

West Ham United Manchester City maçı ne zaman? İngiltere Premier Lig'de futbol şöleni!
West Ham United Manchester City maçı ne zaman? İngiltere Premier Lig'de futbol şöleni!
GİRİŞ 06.08.2022 15:49 GÜNCELLEME 06.08.2022 15:50

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından takip edilen İngiltere Premier Lig'de 2022-2023 sezonu resmen başladı. Önceki sezonun iddialı takımlarından West Ham United, yeni dönemin ilk haftasında Manchester City'i ağırlıyor. 60 bin kişi kapasiteli Londra Stadyumu'nun tamamen dolması beklenirken, karşılaşmayı yüz binlerce kişinin televizyondan izlemesi tahmin ediliyor. Peki, West Ham United Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, İngiltere Premier Lig'de haftanın mücadelesinin yayın bilgisi...

Bölgesel Amatör Lig’den Şampiyonlar Ligi’ne! Rasheed ilk golünü attıBölgesel Amatör Lig’den Şampiyonlar Ligi’ne! Rasheed ilk golünü attı

WEST HAM UNİTED MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN?

Birinci haftanın kapanış müsabakası olarak da bilinen West Ham United Manchester City maçı, 7 Ağustos Pazar günü saat 18.30'da (TSİ) başlayacak. Maç saatinde Londra'daki hava sıcaklığının 26 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. 

West Ham United Teknik Direktörü David Moyes

Bu karşılaşmanın akabinde West Ham United 2'nci haftada ligin yeni ekibi Nottingham Forest'in konuğu olacak. Manchester City de ligin bir başka yeni takımı AFC Bournemouth'u evinde ağırlayacak.

HANGİ KANALDA?

West Ham United ile Manchester City arasındaki İngiltere Premier Lig 1. Hafta karşılaşması, ülkemizde beIN Sports HD3 kanalında yayınlanacak. Ayrıca beIN Connect uygulaması üzerinden de internet tabanlı yayın yapılacak.

Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek West Ham United Manchester City maçına dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

MAÇ ÖNCESİ SON BİLGİLER

Londra ekiplerinden West Ham United, önceki sezonu 7'nci sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Konferans Ligi bileti aldı.

Çekiçler, Play-Off turundaki rakibi için Viborg (Danimarka) - B36 Thorshavn (Faroe Adaları) maçını beklemeye koyuldu.

Önceki yıl İngiltere Premier Lig'i Liverpool'un önünde dramatik bir şekilde şampiyonlukla neticelendiren Manchester City, Pep Guardiola ile devam kararı aldı.

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola

Maviler, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasından dahil olacak.

West Ham United, yaz transfer döneminde şimdiye dek 5 futbolcuyu renklerine bağladı. Gianluca Scamacca, Nayef Aguerd; Maxwel Cornet, Flynn Downes ve Alphonse Areola için 111 milyon 650 bin Euro harcama yapıldı. Altyapıdaki Nathan Trott da A Takıma yükseltildi.

West Ham United'ın yeni transferi Gianluca Scamacca

Transfer döneminin flaş ekibi Manchester City, Pep Guardiola'nın da istekleri doğrultusunda 3 isimle anlaşmaya vardı. Bundesliga'dan 'Gol Makinesi' Erling Haaland, Leeds United'dan Kalvin Phillips ve Bundesliga 2'den kaleci Stefan Ortega ile sözleşme yapıldı. Maviler Ortega'yı bedelsiz alırken, Haaland ve Phillips için 108 milyon 750 bin Euro ödendi.

West Ham'da yeni transfer Nayef Aguerd sakatlığı sebebiyle Manchester City maçını kaçıracak. 

Aymeric Laporte, Manchester City

Manchester City'de de Aymeric Laporte sakatlığından ötürü West Ham karşısında forma giyemeyecek. Kadro dışı bırakılan Benjamin Mendy de Londra kafilesine dahil edilmedi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz