Breidablik Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Konferans Ligi...

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, üçüncü eleme turunda İzlanda'dan Breidablik ile sahaya çıkacak. Emre Belözoğlu'nun öğrencileri ilk maçtan avantajı cebine koymak istiyor. Peki, Breidablik Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın yayın programı...

Breidablik Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Konferans Ligi...
Breidablik Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Konferans Ligi...
GİRİŞ 02.08.2022 19:14 GÜNCELLEME 02.08.2022 19:15

Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Futbol Sezonunu 4'üncü sırada tamamlayarak Avrupa bileti alan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, 3. Eleme turunda Breidablik ile karşılaşıyor. İzlanda'da önceki sezonu 2'nci sırada noktalayıp UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne 1. Eleme turundan dahil olan Breidablik, ilk maçını evinde; yani Kopavogur'da oynayacak. Peki, Breidablik Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? 

Vaduz Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Vaduz Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

BREİDABLİK BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN?

İzlanda Urvalsdeid ekibi Breidablik ile temsilcimiz İstanbul Başakşehir FK arasındaki ilk maç, 4 Ağustos Perşembe günü saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma Breidablik'in evi Kopavogsvollür'de oynanacak. Rövanşı da 11 Ağustos'ta düzenlenecek.

Kopavogsvollür Stadı

HANGİ KANALDA?

Breidablik ile Başakşehir FK maçının Türkiye'deki yayıncısı henüz belli olmadı. Hatırlanacağı üzere iki takım arasındaki ilk müsabaka TRT Spor kanalından izlenmişti.

Fakat UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin yayın hakları EXXEN uygulamasına ait. EXXEN hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

HAKEMLER

  • Petri Viljanen (Hakem)

  • Mika Lamppu (1. Yardımcı Hakem)

  • Mikko Alakare (2. Yardımcı Hakem)

  • Joni Hyytia (Dördüncü Hakem)

UEFA, Briedablik Başakşehir maçının hakemlerini Finlandiya Futbol Federasyonu'ndan (FFF) atadı.

GELİR

Avrupa'nın Kupa 3'ü olarak bilinen Konferans Ligi, kulüplere en az ödeme yapan uluslararası turnuvalar arasında sıralanıyor.

Leo Duarte, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü

Konferans Ligi'nde gruplara katılan ekiplere 2,94 milyon Euro ödeme yapılırken, galibiyette 630 bin; beraberlikte 500 bin Euro veriliyor. Grup aşamasındaki altı maçı kazanan bir ekip, 3 milyon 780 bin Euro daha kazanmış oluyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz