Vaduz Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Konyaspor, üçüncü eleme turunda Lihtenştayn ekibi Vaduz ile kozlarını paylaşacak. Turnuvanın ikinci turunda BATE Borisov'u geçen Yeşil-Beyazlılar, İlhan Palut öncülüğünde bu sezon Avrupa'daki üçüncü maçına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Vaduz Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Vaduz Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Vaduz Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 04.08.2022 20:01 GÜNCELLEME 04.08.2022 20:01

Lihtenştayn Kupası'nı kazanarak UEFA Avrupa Konferans Ligi bileti alan FC Vaduz, turnuvanın üçüncü turunda temsilcimiz Konyaspor ile karşılaşacak. Bilindiği üzere Vaduz ikinci turda FC Koper'i (Slovenya), Yeşil-Beyazlılar da BATE Borisov'u (Belarus) eleyerek bir üst tura terfi etmişti. UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda iki takım arasındaki ilk müsabakanın hakemleri duyuruldu. Öte yandan rövanş maçının tarihleri de belli oldu. Peki, Vaduz Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Kopenhag Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi...Kopenhag Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi...

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ!

VADUZ: Büchel, Gasser, Isik, Traber, Fehr, Dobras, Gajic, Goelzer, Hasler, Sutter, Tunahan Çiçek.

KONYASPOR: Sehic, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Calvo, Guilherme, Soner Dikmen, Hadziahmetovic, Michalak, Rahmanovic, Amilton, Muhammet Demir.

VADUZ KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbolseverin adeta iple çektiği Vaduz Konyaspor eşleşmesinin ilk maçı, 4 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00'de başlayacak. Müsabaka, Vaduz'un sahası Rheinpark Stadyumu'nda düzenlenecek.

Rheinpark Stadyumu

YAYIN BİLGİSİ

Vaduz ile Konyaspor maçının yayıncısı henüz belli olmadı. Yeşil-Beyazlıların ikinci turda oynadığı BATE Borisov maçları ülkemizde A Spor kanalında yayınlanmıştı.

Sivasspor UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda hangi takımla eşleşti? Muhtemel rakipleri belli oldu!Sivasspor UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda hangi takımla eşleşti? Muhtemel rakipleri belli oldu!

Ancak UEFA Avrupa Konferans Ligi turnuvası EXXEN uygulamasından izleniyor. EXXEN hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

HAKEMLER

  • Manfredas Lukjancukas (Hakem)

  • Vytenis Kazlauskas (1. Yardımcı Hakem)

  • Gevork Arakelian (2. Yardımcı Hakem)

  • Mindaugas Jackus (Dördüncü Hakem)

UEFA, FC Vaduz Konyaspor arasındaki ilk karşılaşmanın hakemlerini Litvanya Futbol Federasyonu'ndan (LFF) atadı.

KONYASPOR'UN TRANSFERLERİ

Süper Lig'de önceki sezonu 3'üncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Konferans Ligi bileti alan Konyaspor, yaz transfer döneminde 12 oyuncuyu renklerine bağladı.

İlhan Palut, Konyaspor

Yeşil-Beyazlıların kadrosuna kattığı oyuncular şu şekilde:

"Konrad Michalak, Francisco Calvo, Domagoj Pavicic, Muhammet Demir, Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel, Kahraman Demirtaş, Erhan Erentürk, Yasir Subaşı, Bruno Paz, Robert Muric, Mehmet Erdoğan (Altyapıdan katıldı)"

RÖVANŞ MAÇININ TARİHİ

FC Vaduz Konyaspor eşleşmesinin rövanş maçı 11 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de oynanacak.

Tunahan Çiçek kimdir?Tunahan Çiçek kimdir?

Bu müsabaka Yeşil-Beyazlıların evi Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda organize edilecek.

Tunahan Çiçek, FC Vaduz

KONYASPOR'UN MUHTEMEL RAKİPLERİ

İlhan Palut'un Konyaspor'u, FC Vaduz'u elemeleri halinde Play-Off turunda Neftçi Bakü (Azerbaycan) Rapid Wien (Avusturya) maçının galibi ile eşleşecek. Play-Off karşılaşmaları 18-25 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Saat bilgisi ise henüz paylaşılmadı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz