Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Valerien Ismael yönetiminde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yeni sezonu Kayserispor maçıyla açıyor. Siyah-Beyazlılar evlerinde oynayacakları maçla beraber taraftarına tekrar kapılarını açacak. Öte yandan Kayserispor taraftarı da takımlarını tribünden destekleyecek. Peki, Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 05.08.2022 12:34 GÜNCELLEME 05.08.2022 12:35

Önceki yıl sezonu 6'ncı sırada tamamlayarak Avrupa Kupalarının kapısından dönen Beşiktaş, yeni döneme Kayserispor maçıyla başlıyor. Alanyaspor'la dikkatleri üzerine çeken Çağdaş Atan da yeni kulübüyle ilk maçına Beşiktaş karşısında çıkacak. Peki, Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Ülkemizdeki binlerce futbol tutkununun merakla beklediği Beşiktaş Kayserispor maçı 6 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma, Siyah-Beyazlıların evi Vodafone Park'ta organize edilecek. 

Romain Saiss, Beşiktaş

YAYIN BİLGİSİ

Beşiktaş ile Kayserispor arasındaki müsabaka ülkemizde beIN Sports HD1 kanalından izlenecek. Bunun haricinde beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Diğer taraftan müsabakanın canlı anlatımını TÜMSPOR adresinden takip edebilirsiniz.

HAKEMLER

Ümit Öztürk

Osman Gökhan Bilir

Murat Tuğberk Curbay

Kadir Sağlam

Mario Gavranovic, Kayserispor

MAÇ BİLETLERİ

42 bin 590 kişi kapasiteli Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş Kayserispor maçı için 42 bin 130 bilet satışa sunuldu. Son bilgiler doğrultusunda 39 bin 71 bilet satıldığı öğrenildi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz