Barcelona'dan sürpriz Ronaldo atağı!

Andreas Christensen ve Franck Kessie'yi bedelsiz olarak renklerine bağlayan Barcelona, rotayı Cristiano Ronaldo'ya çevirdi. Başkan Joan Laporta, iddiaları yalanlamayıp oyuncunun menajeri Jorge Mendes'le görüştüğünü doğruladı.

Barcelona'dan sürpriz Ronaldo atağı!
Barcelona'dan sürpriz Ronaldo atağı!
GİRİŞ 06.07.2022 17:35 GÜNCELLEME 06.07.2022 17:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

   
Haber 7 - Spor Servisi

Ada'da Cristiano Ronaldo bilmecesi devam ediyor. Manchester United'dan ayrılacağı konuşulan ünlü futbolcu, bir süredir ailesiyle beraber Lizbon'daydı.

Cristiano Ronaldo kimdir?Cristiano Ronaldo kimdir?

United'da yeni sezon çalışmalarına geçilmesine karşın Portekizli yıldız İngiltere'ye dönmedi. Ailevi gerekçelerden ötürü Ada'ya dönmediğini kulübe ileten futbolcunun menajerine transfer talimatı verdiği öne sürüldü.

Cristiano Ronaldo, Manchester United

İngiltere'de yayın yapan The Sun, Ronaldo'nun Chelsea ve Bayern Münih ile görüşme halinde olduğunu haberleştirmişti.

37 yaşındaki futbolcu da kariyerinin son demlerinde Şampiyonlar Ligi zaferi yaşamayı ve bu zaferi United'da oynarken gerçekleştiremeyeceğinin kanısındaydı.

Bir gün önce Portekiz medyasında çıkan 'Barcelona x Cristiano Ronaldo' görüşmeleri ise olayı farklı bir boyuta taşıdı. Haberlerde menajer Jorge Jesus'un Barcelona Başkanı Joan Laporta ile yemekte buluştuğu iddia ediliyordu.

GÖRÜŞMEYİ İNKAR ETMEDİ

Bugün Franck Kessie'nin tanıtımında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Laporta, Mendes'le buluştuğuna dair çıkan iddiaları inkar etmedi. 

Başkan Laporta: "Pazartesi günü Mendes'le yemek yedik. Genel piyasa hakkında konuştuk. Mendes'le bazı futbolcuların piyasasını değerlendirmeye aldık" dedi.

Barcelona Başkanı Joan Laporta

Toplantıdaki bir gazetecinin Ronaldo'yu sorması üzerine Başkan Laporta şu şekilde cevap verdi: "Cristiano mu? Onun hakkında konuşmam doğru olmaz. Mendes'le oyuncuların piyasasını konuştuk. O kadar

Portekiz'in ve Avrupa'nın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Cristiano Ronaldo, 9 yıl boyunca Real Madrid'in formasını giymişti.

Eflatun-Beyazlılarda oynarken 4 kez Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşayan futbolcu, kariyerini eski takımlarından Manchester United'da sürdürüyor.

Önceki yıl Manchester United formasıyla 38 maça çıkan Cristiano Ronaldo, 24 kez fileleri havalandırırken 3 kez asist yaptı. 27 gole katkı sağlayan Portekizli, takımının en skorer oyuncuları arasında.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 3
  • Kalem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Chelsea yapcak.
    Cevapla
  • Veysel 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben ronaldo nun gelmesini istiyorum barselona
    Cevapla
  • adam 1 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten çok değişik olur
    Cevapla