MAÇ ÖZETİ | Beşiktaş 2-1 Werder Bremen

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'nın yolunu tutan Beşiktaş, burada ilk olarak Almanya Bundesliga ekibi Werder Bremen ile sahaya indi. Bu müsabaka, Beşiktaş'ın 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

MAÇ ÖZETİ | Beşiktaş 2-1 Werder Bremen
MAÇ ÖZETİ | Beşiktaş 2-1 Werder Bremen
GİRİŞ 09.07.2022 19:24 GÜNCELLEME 09.07.2022 19:24

Son olarak Burnley'den Hollandalı forvet oyuncusu Wout Weghorst'u kiralayan Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor. Siyah-Beyazlı ekip, Inssbruck kentinde yer alan Tivoli Stadyumu'nda Werder Bremen ile kozlarını paylaştı. Bu karşılaşma Beşiktaş'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Kara-Kartal'ın golleri Salih Uçan ve Oğuzhan Akgün'den gelirken, Werder'in tek golünü Eren Sami Dinkçi kaydetti.

Eren Sami Dinkçi kimdir? Eren Sami Dinkçi kimdir?

BEŞİKTAŞ WERDER BREMEN MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Beşiktaş'ın yeni sezondaki ilk hazırlık maçı olarak da bilinen Werder Bremen karşılaşması, ülkemizde Spor Smart HD kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Bunun dışında Spor Smart'ın yer aldığı aboneli internet platformlarında da yayın yapılıyor. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek Beşiktaş Werder Bremen karşılaşmasına dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Jiri Pavlenka, Werder Bremen

MAÇ NE ZAMAN?

Beşiktaş ile Werder Bremen arasındaki hazırlık karşılaşması 9 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00'de başlıyor. Bu müsabaka Inssbruck kentindeki Tivoli Stadyumu'nda oynanmaktadır. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 23 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. Ek olarak Tivoli'deki karşılaşmayı Beşiktaşlı ve Werder Bremenli taraftarlar tribünden takip ediyor.

İKİ TAKIMIN 11'LERİ

BEŞİKTAŞ: Ersin, Necip, Welinton, Montero, Rosier, Josef, Gedson, Umut, Hasic, Boyd, Cenk

WERDER BREMEN: Pavlenka, Jung, Pieper, Ducksch, Burke, Bittencourt, Veljkovic, Schmid, Agu, Gruev, Chiarodia

BEŞİKTAŞ'IN SON TRANSFERLERİ

Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Futbol Sezonunu 6'ncı sırada tamamlayan Beşiktaş, yeni sezonu Valerien Ismael ile açtı. Kara-Kartal şimdiye dek Gedson Fernandes, Romain Saiss, Cenk Tosun ve Wout Weghorst'u kadrosuna kattığını duyurdu. Öte yandan Cyle Larin, Güven Yalçın, Alex Teixeira, Domagoj Vida, Adem Ljajic, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Fabrice N'Sakala, Mehmet Topal, Jeremain Lens ve Douglas takımdan ayrıldı.

Wout Weghorst, Hollanda Milli Takımı

KARA-KARTAL'IN HAZIRLIK MAÇI TAKVİMİ

Önümüzdeki futbol sezonunda Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele etmeye hazırlanan Beşiktaş'ın şimdiye dek listesine aldığı müsabakalar şu şekilde:

Werder Bremen, 9 Temmuz

Viktoria Plzen, 12 Temmuz

Mainz 05, 15 Temmuz

Wolverhampton, 23 Temmuz

Alaves, 26 Temmuz

Sampdoria, 30 Temmuz

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz