MAÇ ÖZETİ | Fenerbahçe 1-0 Partizan

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, yaz döneminin dördüncü hazırlık maçını FK Partizan ile oynadı. Sarı-Lacivertliler, Graz'daki karşılaşmada Partizan'ı 1-0'lık skorla geçmesini bildi.

MAÇ ÖZETİ | Fenerbahçe 1-0 Partizan
MAÇ ÖZETİ | Fenerbahçe 1-0 Partizan
GİRİŞ 02.07.2022 22:25 GÜNCELLEME 02.07.2022 22:26

Süper Lig 2021-22 Ahmet Çalık Futbol Sezonunu 2'nci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni dönemin hazırlıklarını sürdürüyor. İlk olarak teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'u getiren İstanbul temsilcisi, Bruma ve Lincoln Henrique transferlerini de gerçekleştirmişti. Yeni sezonu Can Bartu Tesislerinde açan Sarı-Lacivertliler, İstanbul'da oynadığı 3 maçın akabinde Graz'a (Avusturya) uçtu. Burada da ilk olarak FK Partizan ile kozlarını paylaştılar. Fenerbahçe, Merkur Arena'da Partizan'ı Enner Valencia'nın attığı tek golle 1-0 mağlup etmesini bildi.

FENERBAHÇE FK PARTİZAN HAZIRLIK MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Binlerce futbol tutkununun merakla beklediği Fenerbahçe FK Partizan maçı, ülkemizde FBTV kanalında ve Fenerbahçe YouTube Katıl üzerinden canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. FBTV, televizyon platformlarında şifreli yayın yapan kanal olmakla beraber Fenerbahçe YouTube Katıl ise abonelik sistemiyle çalışmaktadır. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmeleri tam zamanında öğrenebilirsiniz.

Fenerbahçe hazırlık maçı

MAÇ NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile FK Partizan arasındaki hazırlık karşılaşması, 2 Temmuz Cumartesi günü saat 19.30'da başlıyor. Bu müsabaka, Sturm Graz'ın evi Merkur Arena'da oynanıyor. Mücadeleyi Fenerbahçeli ve Partizanlı taraftarlar tribünden takip ediyor. Fenerbahçe Partizan maçı için biletler yetişkinlere 15 Euroya, çocuklara da 10 Euroya satıldı.

SIRADA MACAR FEHERVAL

Jorge Jesus yönetiminde Avusturya'nın Graz kentinde ikinci etap çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, 2 Temmuz'daki Partizan maçından sonra bu kez 6 Temmuz'da Mol Fehervar ile sahaya inecek. Yine Merkur Arena'da oynanacak müsabakayı hem Fenerbahçeli hem de Fehervarlı seyirciler tribünden izleyebilecek.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz