Türkiye ABD kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Voleybol Milletler Ligi...

Voleybol Milletler Ligi'ndeki temsilcimiz Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Kanada etabındaki son maçını Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile oynayacak. Kanada etabında ev sahibi Kanada, Hollanda ve Japonya ile kozlarını paylaşan Milliler, grup aşamasını ilk 8 ülke arasında tamamlamaya çalışıyor. Peki, Türkiye ABD kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen kritik müsabakanın yayın tarihleri...

Türkiye ABD kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Voleybol Milletler Ligi...
Türkiye ABD kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Voleybol Milletler Ligi...
GİRİŞ 02.07.2022 00:00 GÜNCELLEME 02.07.2022 00:00

Uluslararası Voleybol Federasyonu'nun (FIVB) organize ettiği Voleybol Milletler Ligi'nde, grup aşamasının son maçlarına geçildi. Turnuvadaki temsilcimiz Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Kanada'daki son maçında ABD'nin rakibi olacak. Brezilya, Sırbistan ve Kanada karşısında mağlup olan Milliler, ABD'ye karşı iyi bir sonuç elde etmek istiyor. Peki, Türkiye ABD kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın yayın takvimi...

TÜRKİYE ABD KADIN VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

FIVB'in ve Türkiye Voleybol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yer alan takvime göre, Türkiye ABD kadın voleybol maçı 2 Temmuz Cumartesi günü saat 23.00'te oynanacak. Bu karşılaşma, Kanada'nın Calgary kentindeki Seven Chiefs Sportplex'te organize edilecek. Ay-Yıldızlı temsilcimiz, ABD'yi mağlup etmesi halinde grup aşamasını ilk 8 takım arasında bitirebilmek adına büyük bir avantaja sahip olacak.

HANGİ KANALDA?

Türkiye ile ABD arasındaki Voleybol Milletler Ligi maçı, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek. Ayrıca, TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Voleybol

TEMSİLCİMİZİN SONUÇLARI

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, ABD maçından önce turnuva kapsamında 11 maç oynamış olacak. Milliler, Ankara'daki ilk etabı Çin Halk Cumhuriyeti mağlubiyetiyle; ikinci etabı Brezilya ve Sırbistan yenilgileriyle kapatmıştı. Üçüncü haftada Kanada'ya beklenmedik bir şekilde yenilen Milliler, turnuvadaki iddiasını sürdürebilmek için kalan maçlarına final edasıyla çıkıyor.

STATÜ

2022 FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin grup aşamasında 16 takım 8'erli 2 gruba ayrılacak. Üç hafta boyunca sürecek karşılaşmaların ardından puan cetvelinde ilk 8'de yer alan takımlar finallerde mücadele etme hakkı kazanacak. Final etabında ise çeyrek final, yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmaları oynanacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz