Tottenham Hotspur, Richarlison için kesenin ağzını açtı!

İngiltere Premier Lig'de önceki sezonu Manchester City, Liverpool ve Chelsea'nin gerisinde, 4'üncü sırada tamamlayan Tottenham Hotspur, Evertonlu Richarlison'un transferi için limitleri zorladı.

Tottenham Hotspur, Richarlison için kesenin ağzını açtı!
Tottenham Hotspur, Richarlison için kesenin ağzını açtı!
GİRİŞ 30.06.2022 15:41 GÜNCELLEME 30.06.2022 15:41

     

Haber 7 - Spor Servisi

Yaz transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan ve önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Tottenham Hotspur, Richarlison transferinde sona geldi.

Liverpool kenti takımlarından Everton'un Brezilyalı yıldızı için haftalardır anlaşma zemini yoklayan Londra ekibi, oyuncuyla her konuda anlaşmaya vardı.

Cristiano Ronaldo için flaş iddia doğrulandı! Üst düzey yönetici açıkladı...Cristiano Ronaldo için flaş iddia doğrulandı! Üst düzey yönetici açıkladı...

Sadece Everton Yönetimiyle son pürüzleri görüşen Tottenham, Richarlison'un transferi için yoğun mesai harcıyor. Yabancı basında çıkan haberlerde Londra temsilcisinin bütçesini zorladığı ileri sürüldü.

Richarlison, Everton

The Athletic'in Brezilya edisyonundaki haberde, Tottenham'ın Everton'a 50 milyon pound net para, 10 milyon pound bonus teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Ayrıca oyuncunun gün içerisinde Londra'ya gelerek sağlık kontrollerinden geçeceği belirtildi.

BİR SEZONDA YILDIZI PARLADI

Ağustos 2017'de Watford tarafından keşfedilip 10 milyon pound karşılığında Fluminense'den alınan Richarlison, bir yılda değerine değer kattı. 

Watford, oyuncunun bir sezonluk performansıyla Richarlison'u 37 milyon pound bonservisle Everton'a yolladı. 

Marco Verratti'nin dramatik günü! Ronaldo'nun evinde servetinden olduMarco Verratti'nin dramatik günü! Ronaldo'nun evinde servetinden oldu

Son 3 sezonunu Everton'da geçiren Brezilyalı, 152 maça çıkarken 53 kez fileleri havalandırdı. 

Richarlison'un gol sevinci

2021-22 sezonunu 16'ncı sırada tamamlayan Everton'da, takımı kümede tutan en önemli isimlerden biri de yine Richarlison'du.

Bir ara 60 milyon pound seviyelerini gören 25 yaşındaki futbolcunun Transfermarkt'teki güncel piyasa değeri 45 milyon pound civarında.

Antonio Conte'nin idaresinde yeni bir yapılanmaya giren Tottenham, yaz transfer döneminde Yves Bissouma, Ivan Perisic, Fraser Forster ve Josh Keely'i renklerine bağladı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz