Cristiano Ronaldo için flaş iddia doğrulandı! Üst düzey yönetici açıkladı...

Manchester United'dan ayrılacağı iddia edilen Cristiano Ronaldo için çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. Sporting Lizbon Futbol Direktörü Hugo Viana, Ronaldo haberlerini ilk kez doğruladı.

Cristiano Ronaldo için flaş iddia doğrulandı! Üst düzey yönetici açıkladı...
Cristiano Ronaldo için flaş iddia doğrulandı! Üst düzey yönetici açıkladı...
GİRİŞ 30.06.2022 13:11 GÜNCELLEME 30.06.2022 13:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

   

Haber 7 - Spor Servisi

Manchester United'daki ikinci döneminin ilk sezonunda 27 gole katkı sağlayan Cristiano Ronaldo, bir süredir Ada'dan ayrılmayı düşünüyor.

Menajeri Jorge Mendes'e talimat veren Portekizli yıldız, olası ayrılığa gerekçe olarak takımın mevcut transfer politikasını gösterdi.

Cristiano Ronaldo gemileri yaktı! Menajeri Mendes takım arıyor...Cristiano Ronaldo gemileri yaktı! Menajeri Mendes takım arıyor...

İngiltere Premier Lig ekiplerinin agresif transfer hamlelerine karşın takımını yetersiz bulan Ronaldo, daha verimli bir süreç geçirilmesini istiyordu.

Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı

Hatta yeni teknik direktör Erik Ten Hag ile tartışma yaşadığı dahi söyleniyordu. Bu gelişmelerin yanında Ronaldo'nun Sporting Lizbon'a dönmesi gündeme gelmişti.

Konuya muhatap Sporting Lizbon Yönetimi, Ronaldo iddialarına ilk kez Sky Sports üzerinden cevap verdi. Takımın Futbol Direktörü Hugo Viana, "Ne olacağını asla bilemezsiniz!" diyerek futbolseverlerin heyecan katsayısını arttırdı.

VİANA "GELECEĞİ ASLA BİLEMEZSİNİZ"

Sporting Lizbon Futbol Direktörü Hugo Viana, eski takım arkadaşı Ronaldo'nun Portekiz'e döneceği iddialarına yanıt olarak: "Oldukça zor bir olasılık. Ama ne olacağını ve geleceği asla bilemezsiniz. Burada son karar ona ait. Bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Söz konusu Ronaldo olunca işler daha farklı hale geliyor" diye konuştu.

Cristiano Ronaldo'nun Sporting Lizbon dönemi

Cristiano Ronaldo kimdir?Cristiano Ronaldo kimdir?

Sky Sports muhabirinin yeniden Ronaldo'yu sorması üzerine Viana bu kez: "Sözleşmesinin bitmesine bir yıl daha var. O yüzden son kararı o verecek. Takımdan ayrılır veya başka bir takımla anlaşmaya varır. Bekleyip göreceğiz" cevabını verdi.

Sporting Lizbon Futbol Direktörü Hugo Viana

İngiliz The Sun'da çıkan bir haberde de Cristiano Ronaldo'nun Sporting Lizbon'la görüşmelere başladığı iddia edilmişti. Hollandalı Erik Ten Hag'ın transfer sürecini yönetemediğini düşünen Portekizlinin bu yaz takımdan ayrılması bekleniyor. Yine de Manchester United taraftarı, Ronaldo'nun İngiltere'de emekli olmasından yana.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 3
  • 31-ci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence United da kalmak daha mantikli
    Cevapla
  • 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo gs ye yakışırsın ali samiyen atmosferini her her maç yaşarsın
    Cevapla
  • Gsliyim hocam 1 yıl önce Şikayet Et
    Hahaha
    Cevapla