Cristiano Ronaldo gemileri yaktı! Menajeri Mendes takım arıyor...

İngiltere’deki ikinci döneminde beklediği etkiyi oluşturamayan Cristiano Ronaldo'nun bir kez daha Manchester United'dan ayrılacağı iddia ediliyor.

Cristiano Ronaldo gemileri yaktı! Menajeri Mendes takım arıyor...
Cristiano Ronaldo gemileri yaktı! Menajeri Mendes takım arıyor...
GİRİŞ 29.06.2022 14:44 GÜNCELLEME 29.06.2022 16:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

2003-2009 yıllarında Manchester United’la kulüp düzeyinde ve kişisel olarak büyük başarılara imza atan Cristiano Ronaldo, İngiltere’deki ikinci baharından memnun değil.

Cristiano Ronaldo kimdir?Cristiano Ronaldo kimdir?

İlk sezonunda taraftarın ve kamuoyunun beklentilerini karşılayamayan 37 yaşındaki yıldız, bir kez daha United’dan ayrılmanın eşiğinde.

Cristiano Ronaldo, Manchester United

Geride bıraktığımız 2021-22 sezonunda takımının 27 golüne katkı sağlayan Portekizli, saha içi performansından ziyade saha dışındaki atışmalarıyla gündeme geliyordu.

Ole Gunnar Solskjaer ve Ralf Rangnick’i eskiten Cristiano, bu kez Hollandalı Erik ten Hag’la uyumsuzluk yaşadı.

Anderson Talisca kimdir?Anderson Talisca kimdir?

Erik’in başarısız bir transfer dönemi geçirdiğine inanan Portekizli, takımının diğer kulüpler gibi daha aktif olmasını istiyor.

TEN HAG'IN OYUN ANLAYIŞI FARKLI

Fakat Manchester United şimdiye dek herhangi bir isimle anlaşma sağlayamadı. Öte yandan, Erik ten Hag’ın daha farklı bir oyun anlayışıyla United’a geldiği biliniyor.

Ada’daki bu gelişmelerin ortasında Cristiano Ronaldo, menajeri Jorge Mendes’le yeniden irtibata geçti.

Cristiano Ronaldo ve Jorge Mendes, Paris

İngiliz The Sun’daki haberde Ronaldo’nun Mendes’e “kulüp” talimatı verdiği ve menajerinin arayışlara başladığı ileri sürüldü.

Ağustos 2021’de 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Juventus’tan Manchester United’a geçen Cristiano Ronaldo, ilk sezonunda beklentilerin altında kaldı.

Marco Verratti'nin dramatik günü! Ronaldo'nun evinde servetinden olduMarco Verratti'nin dramatik günü! Ronaldo'nun evinde servetinden oldu

Toplam 39 maça çıkan 37 yaşındaki yıldız, 24 gol atarken 3 kez asist yaptı. Manchester United ise sezonu Arsenal’in gerisinde, 58 puanla 6’ncı sırada tamamladı. Kırmızılar, yeni sezonu 12 Temmuz’daki Liverpool ile oynayacakları hazırlık maçıyla açacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 9
  • Taleh Agazade 1 yıl önce Şikayet Et
    Real Madrid Cristianooooo
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Herif 37 yaşında.united ı bu yıl izleyenler varsa Ronaldo'nun 24 gölüne 100 gol atmış gibi davranması lazım herifler atak bile yapmıyor anca top gezdiriyor Ronaldo'nun stili belli adam yoktan yere attı 24 golü bu herifin acilen Madrid'e gidip biz futbol tutkunlarına en azından 1 2 yıl daha unutamayacağımız güzel şeyleri yaşatması gerekiyor Ronaldo hala çok iyi bırakın da bu yaşta koşmasın artık ileride dursun ona rağmen defansa bile yardım ediyor.
    Cevapla
  • mmtz 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten büyük fiyasko 37 maçta 27 gole doğrudan katkı ne kadar da az değil mi hem de 37 yaşında
    Cevapla
  • River 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaş 37 ,lig dünyanın en zorlu ligi ,24 gol 3 asist...başarısız! İlginç
    Cevapla
  • Memo 1 yıl önce Şikayet Et
    Come to Türkiye bedavadan oynamadan para kazan come to come tooooo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle