Ünlü boksör Floyd Mayweather aylık gelirini açıkladı! Duyanlar inanamadı

Amerika Birleşik Devletleri uyruklu dünyaca ünlü boksör Floyd Mayweather, kamuoyundaki 'iflas' iddialarına video ile cevap verdi. Geçtiğimiz yıl ringde kozlarını paylaştığı Logan Paul'a seslenen Mayweather, sadece basın toplantısına katılmak için 1,5 milyon Dolar ödeme aldığını belirtti.

Ünlü boksör Floyd Mayweather aylık gelirini açıkladı! Duyanlar inanamadı
Ünlü boksör Floyd Mayweather aylık gelirini açıkladı! Duyanlar inanamadı
GİRİŞ 25.06.2022 20:35 GÜNCELLEME 25.06.2022 20:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sık sık lüks yaşantısıyla gündeme gelen dünyaca ünlü boksör Floyd Mayweather, bir süredir iflas ettiğine ilişkin haberlerle öne çıkıyordu.

Fatih Terim aynı günde iki tazminat davasını kazandıFatih Terim aynı günde iki tazminat davasını kazandı

Mayweather ile geçtiğimiz yıl ringe çıkan Logan Paul, katıldığı bir yayında ünlü boksörün kendisinden borç isteyecek duruma geldiğini ve iflas bayrağını çektiğini iddia etmişti.

Floyd Mayweather ve Logan Paul

Paul, Floyd Mayweather'in son durumuna ilişkin yaptığı açıklamada: "Mayweather iflas etti. Pek çok kimse bunu bilmiyor. Çok büyük miktarda borç çekleri alıyor. Bunların vergilerini dahi ödeyemiyor. Tanıdığım birçok insana borcu var. Bana da borcu var. Borcunu ödeyip ödemeyeceğini bilmiyorum" diye konuştu.

MAYWEATHER: "BİZİ KİMSE DURDURAMAZ..."

Logan Paul'un bu açıklamaları ABD'de ve dünyada gündeme otururken, Floyd Mayweather sosyal medya hesabı üzerinden 'iflas' iddialarına videolu yanıt verdi.

Floyd Mayweather

Para sayarken kendisini videoya alan Mayweather: "Ekibim, New York'taki yatırımlarım ve emlak sektöründeki girişimlerimle bizi kimse durduramaz. Son 32 ay içerisinde iyi bir yapılanmayla aylık kazancımı 300 milyon Dolar seviyesine çıkarttım. Boks da buna aracı oldu" diye konuştu.

Haziran 2021'de Logan Paul ile ringe çıkan Mayweather, sekiz raundluk maçın akabinde eşitlikle salondan ayrılmıştı. Mayweather sadece bu karşılaşma için 60 milyon Dolar kazandı. 

Amerika'da lakabı "Para" olan ünlü isim, Conor McGregor ile Manny Pacquiao ikilisiyle oynadığı maçlardan 300 milyon Dolar kazanç elde etmişti.

Kariyeri boyunca 50 maça çıkan 45 yaşındaki boksör, bu maçların 27'sinden nakavtla, 23'ünden hakem kararıyla galip ayrıldı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 3
  • Carsambali 1 yıl önce Şikayet Et
    Oglum birgun senin o agzini burnunu kirip paralarini elinden alirlar...
    Cevapla
  • ktm 1 yıl önce Şikayet Et
    aferin sana kazan kazanabildiğin kadar aldığın nefesin sayısı belli kaçış yok
    Cevapla
  • Amaneyy 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu paraya bende dayak yirim abeyyyy
    Cevapla