MAÇ ÖZETİ İZLE | Fenerbahçe 4-0 KF Tirana (Goller, Asistler, Hazırlık Maçı)

Temmuz ayında Şampiyonlar Ligi arenasına çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe, yeni sezonun ikinci hazırlık maçını KF Tirana ile oynadı. Kulübün televizyon kanalı FBTV'de yayınlanan bu müsabakada Fenerbahçe, rakibini 4-0 gibi net bir skorla geçmesini bildi. Peki, Fenerbahçe Tirana maç özeti nasıl izlenir?

MAÇ ÖZETİ İZLE | Fenerbahçe 4-0 KF Tirana (Goller, Asistler, Hazırlık Maçı)
MAÇ ÖZETİ İZLE | Fenerbahçe 4-0 KF Tirana (Goller, Asistler, Hazırlık Maçı)
GİRİŞ 25.06.2022 19:48 GÜNCELLEME 25.06.2022 19:48

Geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanan Fenerbahçe, Jorge Jesus'la hazırlık sürecinden geçiyor. Sarı-Lacivertliler, yaz döneminin ikinci hazırlık maçını Arnavutluk Ligi şampiyonu KF Tirana ile oynadı. Bir süredir İstanbul'da bulunan Tirana da tıpkı Sarı-Lacivertliler gibi sezonu Şampiyonlar Ligi karşılaşmasıyla resmi olarak açmaya hazırlanıyordu. Sarı-Lacivertliler, FBTV'de yayınlanan maçta rakibini 4-0 gibi net bir skorla geçti.

MAÇ SONUCU: Fenerbahçe 4-0 KF Tirana (Gol: Mergim Berisha 9', Filip Novak 53', Dimitris Pelkas 84', Mbwana Samatta 88')

FENERBAHÇE TİRANA MAÇ ÖZETİ NASIL İZLENİR?

Samandıra Can Bartu Tesisleri'ndeki Fenerbahçe Tirana maçının özeti FBTV'de ve Fenerbahçe YouTube kanalında izlenebiliyor. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmeleri tam zamanında öğrenebilirsiniz.

Fenerbahçe YouTube Katıl ücretli mi? Aylık kaç para?Fenerbahçe YouTube Katıl ücretli mi? Aylık kaç para?

Lincoln Henrique, Fenerbahçe

NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile KF Tirana arasındaki hazırlık karşılaşması, 25 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'de başlıyor. Maç saatinde İstanbul'daki hava sıcaklığının 26 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. 1997 yılında inşaatına başlanıp 2000 yılında tamamlanan Samandıra Can Bartu Tesisleri, 80 bin metrekarelik alana konuşlanmıştır. 

KARŞILAŞMANIN 11'LERİ!

FENERBAHÇE: Ertuğrul, Lemos, Serdar Aziz, Novak, Osayi, Gustavo, Bruma, İrfan Can, Lincoln, Mert, Berisha

KF TİRANA: -

DİNAMO KİEV HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

20-27 Temmuz tarihlerinde Dinamo Kiev ile Şampiyonlar Ligi arenasında karşılaşmaya hazırlanan Fenerbahçe, yoğun bir antrenman döneminden geçiyor. Şimdiye dek Lincoln Henrique ve Bruma'yı açıklayan Sarı-Lacivertliler, ilk hazırlık maçını da Shkupi ile oynadı. İlk karşılaşmada Shkupi'nin gollerini Adetunji (2) atarken, Fenerbahçe'nin golleri yeni transfer Henrique ile Muhammed Gümüşkaya'dan geldi. Jorge Jesus'un öğrencileri, Tirana'dan sonra Partizan ve Mol Vidi'yle de sahaya çıkacak.

Bruma, Fenerbahçe

RAKİP ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN

22 Haziran Çarşamba günü Kuzey Makedonya şampiyonunu evinde ağırlayan Fenerbahçe, bu kez Arnavutluk Ligi'ni liderlikle tamamlayan KF Tirana ile kozlarını paylaşıyor. KF Tirana, normal sezonu en yakın takipçisi Laçi'nin 10 puan önünde tamamlayarak Şampiyonlar Ligi vizesi almıştı. Tirana'nın 1. Ön Eleme turundaki rakibi ise Lüksemburg temsilcisi Dudelange oldu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz